• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

AK PARTİ VE MHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI MUHTARLAR GÜNÜ'NDE KAHVALTI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AK PARTİ VE MHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI MUHTARLAR GÜNÜ'NDE KAHVALTI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, AK Parti ve MHP yönetimi ve Kartal Mahalle muhtarları yoğun katılım gösterdi. 

 


Keyifli geçen kahvaltı sonrası söz alan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu muhtarların bu özel günlerini kutlayarak başarı dileklerini iletti. Gündoğdu programda kısa bir konuşma yaparak şöyle konuştu;
“Muhtarlarımız varsa demokrasimiz diridir, kamu hizmetleri daimidir, huzur ve güven müzmindir.

ak-2-001.jpg

Şehrimizin en ücra köşelerine ulaşabilen halkımıza dokunabilen kılcal damarlar olan muhtarlarımız 20 mahallemizde devletimizin muhafızı, hizmetkarı, gören ve gözeten temsilcisi, milletimize uzanan şefkat elidir. 

Devletimiz ve milletimiz arasında sarsılmaz köprüdür. Hiç şüphesiz tarih boyunca Kartal’ımızda, muhtarlarımızın mesuliyeti ve ehemmiyeti çok daha büyüktür. 

Çünkü muhtarlarımızın doğdukları mahalleye imza atacakları hizmetler,  sadece mahalle sakinlerinin değil, dünyanın dört bir tarafından İstanbul’umuza, Kartal’ımıza şehrimize akın eden insanlığın hayatını kolaylaştıracak ve tüm insanlığa güzellik katacaktır. 

Ne mutlu ki muhtarlarımız bu zorlu görevde yalnız değildir. Cumhurbaşkanımız devlet millet bütünleşmesini sağlamak üzere muhtarlarımıza tüm kapıları açmıştır. 

Devletimiz muhtarlarımızın yanındadır. İllerimizde valilerimiz, ilçelerimizde kaymakamlarımız, tüm kamu kurumlarımızın desteğiyle siz muhtarlarımızın yanındayız. Sorunlarınızın çözümüne, hizmetlerinizin icra edilmesine en büyük destekçiniziz. Muhtarlarımızın her meselesi bizim de meselemizdir” dedi. 
Daha sonra söz alan MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir KURT muhtarların gününü kutlayarak, Muhtarlarımızın hem parti hemde ittifak olarak ne kadar kıymetli olduklarından ve her konuda muhtarlarımızın yanında olduklarından bahsetti. 

ak-3-002.jpg
Tek tek söz alan muhtarlar, programdan ve oluşturulan bu sıcak ortamdan dolayı AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür ettiler.
Hediye takdiminden ve istişarelerden sonra fotoğraf çekimiyle program tamamlandı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.