• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

AKINCILAR ARAMA KURTARMA DERNEĞİ DEPREM ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

AKINCILAR ARAMA KURTARMA DERNEĞİ DEPREM ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI
Akıncılar Arama Kurtarma Derneği KAIDER Derneği’nin ev sahipliğinde 6 Şubat Asrın Felaketi’nde vefat eden şehitler için anma töreni düzenledi.

 

 

BAŞKANLARDAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KONUŞMA

KAIDER Derneği’nin ev sahipliğinde başlayan anma töreninde KAIDER Başkanı Av. Halil Baydar kısa bir konuşma yaparak 6 Şubat depreminde hayatlarını kaybeden tüm şehitlere Allahtan rahmet dileyerek bu tür acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

2-20240219121106.jpg

Baydar toplantının asıl amacının ise olası afetlere karşı vatandaşların daha bilinçli olması adına bu etkinliği düzenlediklerini ifade ederek vatandaşların bilinçlenmesine katkı sağlayan Akıncılar Arama Kurtarma Derneği'ne teşekkür etti.

4-20240219121225.jpg

Toplantıda söz alan Akıncılar Derneği Başkanı Necati Ceylan ise, ev sahipliği yapan KAIDER Derneği’ne teşekkür ettikten sonra, depremzede şehitlerimizin acılarını paylaştığımızı, bu acıların tekrar yaşanmaması için toplum olarak üzerimize düşeni yapmamız gerektiğini belirtti. Akıncılar Derneği olarak 6 Şubat tarihinde bölgede yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sonucun ülke olarak depremlere ne kadar hazırlıksız olduğumuzun resmi olduğunu söyleyen Necati Bey, dernek olarak Afet Farkındalık Eğitimleri ile bilinçli bir toplum oluşturmak için çaba sarf ettiklerinden bahsetti.

3-20240219121137.jpg

KAIDER DERNEĞİNE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Yapılan konuşmalardan sonra Akıncılar Derneği Eğitim ve Eğitmen Sorumlusu Bayram Kılıç, KAIDER Derneği’nde Afet Farkındalık Eğitimi  hakkında sunum yaparak katılımcılara önemli bilgiler aktardığı gibi onların akıllarındaki soruları da cevapladı.

6-384.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.