• BIST 10247.75
  • Altın 2393.909
  • Dolar 32.2484
  • Euro 34.6675
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

ALTILI MASA İLÇE BAŞKANLARI BASIN MENSUPLARIYLA İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

ALTILI MASA  İLÇE BAŞKANLARI BASIN MENSUPLARIYLA İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU
Millet İttifakının Pendik İlçe Başkanları yerel basın mensuplarıyla iftar programında buluştu.

Organizasyona CHP Pendik İlçe Başkanı Gülşen Tufan, İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kadıoğlu, DEVA Partisi Pendik İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz, Gelecek Partisi Pendik İlçe Başkanı Ömer Keleş, Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Şimşek ve yerel basın temsilcileri katıldılar.

2-157.JPG

Gecenin moderatörlüğünü yapan İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan yerel basına iftar programına katıldıkları için ilçe başkanları ve yerel basına teşekkür etti. Millet ittifakı adına ortak açıklamayı CHP Pendik İlçe Başkanı Gülşen Tufan yaptı. Gülşen Tufan açıklamasında Ramazan ayının önemine vurgu yaparak dayanışmanın önemine dikkat çekti, Tufan 6'lı Masa ittifakı olarak sandık başkanlarına yönelik tüm eğitimlerinin sürdüğünü belirterek Pendik'te yedekleriyle birlikte sandık görevlilerinin  %100 oranında  hazır olduğunu söyledi.

Tufan 11 ilde meydana gelen depremlerde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlara Allahtan rahmet dilediğini ifade ederek  bölgede yardım çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti. Tufan 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı  Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı yapacaklarını ifade ederek gerek ekonomik gerekse ülkenin adaletli yönetilmesi yönünde ucube sistemden kurtulacaklarını söyledi.  

MİLLET İTTİFAKI İLÇE BAŞKANLARI'NDAN BİRLİK VE  BERABERLİK MESAJI 

iftar programı sonrası Millet ittifakının  ilçe başkanları söz alarak kendilerini tanıttıktan sonra seçim süreci, genel ve yerel siyaset ile seçim ve sandık güvenliği konularında bilgilendirme yaptılar.

Partilerin kendi logolarıyla değil CHP ve İyi Parti logolarıyla ve Cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu ismi adı altında uzlaşılarak seçime girilme süreci ve diğer 5 parti genel başkanları ile İstanbul ve Ankara Büyükşehir Başkanlarının Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevinde olması süreci anlatıldı. İlçe Başkanları Ülkemiz için 15 Mayıstan itibaren yeni bir süreç başlayacağını, ülke çapında yeniden kardeşlik, birlik ve birliktelik sağlanması için çalışmalar yapacaklarını bildirdiler.

Ülkemizi derinden etkileyen deprem ve sonrası yaşanan ilk andaki çaresizlik ile birlikte sonrasında partiler tarafından yapılan yardım çalışmaları ve İstanbul depremi ile ilgili yapılan deprem hazırlık çalışmalarından bahsettiler.

''PENDİK'TE 1480 SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ''

İftar programında moderatörlüğü üstlenen İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan: “Pendik’teki 1480 sandık için tüm sandıklarda ittifak dahilindeki partilerden temsilci olacak ve sandık eğitimi ile sandık güvenliği için eğitimlerin sürdürüyor” dedi. Turan, vatandaşın sandığa giderek oyunu vermesi gerektiğini sonra görevin kendilerinde olacağını ve oya sahip çıkacaklarını söyledi.İlçe başkanlarının konuşmaları ardından yerel basın mensuplarının soru cevap kısmıyla program sona erdi. 

MERKEZ CAMİ ÖNÜNDEKİ SEÇİM STANTLARI FARKLI GÖRÜŞLERİN TEPKİLERİNE YOL AÇIYOR

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan  Millet İttifakının bileşenleri olarak merkez camii önünde açılan seçim stantlarının farklı siyasi görüşe sahip vatandaşlar tarafından seçim çalışmalarını yürüten siyasi parti çalışanlarının sözlü tehditlere sebebiyet verdiğini ifade ederek bunun önüne geçilmesi için stantların Kuşlu Park'ta kurulması yönünde Pendik Kaymakamlığı ile görüşme içinde olduklarını söyledi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.