• BIST 10276.88
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 4 °C

ALTINOK ÖZ;'' MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI İLE BİR SORUNUM YOK AMA SİYASİ OLARAK BENİ YOK SAYDI''

ALTINOK ÖZ;'' MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI İLE BİR SORUNUM YOK AMA SİYASİ OLARAK BENİ YOK SAYDI''
İYİ Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Altınok Öz İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda adaylığını açıkladı.

 Cumhuriyet Halk Partisi'nin  Kartal'da Belediye Başkanlığı görevini 10 yıl boyunca yürüten Altınok Öz İYİ Parti Kartal Belediye Başkan Adayı oldu. Altınok Öz açıklamasında 55 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ederek adaylık açıklamasına geldiğini belirterek herhangi bir partiye oy kazandırma hedefi ile yola çıkmadığını, Kartal'da yarım kalan projeleri hayata geçirmek için aday olduğunu söyledi.

Haberin Video linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=Czcj80uTYIA

bu1.JPG

Altinok Öz kimseye kırgın olmadığının da altını çizerek CHP'nin mevcut adayla seçimleri kaybettiğini girmesi üzerine bu kararı aldığını ayrıca Kartal'da Başkan Gökhan Yüksel'in kendisini yok saydığı için İYİ Parti bünyesinde örgütlü olarak seçimlere girmek istediğini söyledi.

İlk konuşmasını yapan İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım Ateş Kartal'da 10 yıl boyunca Belediye Başkanlığı görevlerini yürüten Altınok Öz'un doğru bir aday olduğunu belirterek Kartal'ı kazanacaklarını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak ise;Belediyeciliğin şahsi bir iş olduğunu ifade ederek Altınok Öz'a Kartal halkının sahip çıkarak tarih yazacaklarını belirtti. 

bu2-002.JPG

ALTINOK ÖZ;''BİZ ASLINDA BEŞ AY DEĞİL BEŞ YILDIR BİRLİKTEYİZ''

İYİ Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Altınok Öz konuşmasında şu ifadelere yer verdi;'' Sevgili arkadaşlar saat 3'te buraya gelmek ve hazırlanmak üzere eve uğradım ve 55 yıldır mensubu olduğum siyasi partiden adaylığımı bitirip buraya geldim.Bu benim için kolay bir şey olmadı. Ama sevgili genel başkan yardımcımız Burak beyin dediği gibi aslında 5 aydır beraber değiliz.Bu birliktelik 5 yıldır var gönül birlikteliği var.2019'da bana sayın genel başkan aday olmam için haber yollamıştı.2019'da bıraktığım partimde genç bir arkadaşımız aday idi.Onun karşısına benim çıkmam hiç doğru değildi.

bu-3-003.JPG

''KARTAL'IN SORUNLARI BANA İLETİLİYORDU''

Dolayısıyla hem ısrar edilmesi hem de gereken sizin olsun onunla yola devam edin denmesi üzerine o olayı o zaman bitirmiştim. Ve beş ay öncesine geldik. Beş ay öncesinde burayla fazla ilişkim yoktu. Şöyle ki; iki ve üç ayda bir buraya geliyordum.ama her geldiğimde Kartal'ın sorunları bana iletiliyordu ve böyle bir sorun yumağının farkındaydık.Ama beş ay önce sağlık nedeniyle buraya geldik ve burada kaldık.Ve burada olmam gerektiğini gördüm.Ve o yolda gerek Cumhuriyet Halk Partisi'ni gerekse İstanbul'daki ilgili kişilere endişelerimi ve yol haritasını anlattım. Ama bunlar dikkate alınmadı.

''BENİM BULUNACAĞIM PARTİM ATATÜRK'LE SORUNU OLMAYAN PARTİ OLMALIYDI''

En son dün yaptığım temastan sonra bu gün buraya geldim.Ben Atatürkçü Düşünce Derneği'nin Genel Başkan Yardımcısıyım.Benim bulunduğum ve bulanacağım parti Ataürk'le sorunu olmayan parti olmalıydı. Dolayısıyla İYİ Parti'nin  Genel Başkanı Atatürk'ün hemşehrisi olması nedeniyle hatta bir meclis konuşmasında ''Ben bir kadın olarak bu kürsüde konuşuyorsam bunu Cumhuriyete ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyum'' demesi beni buraya çeken unsurdu. 

''KARTAL'DA GEÇMİŞİMLE BİRLİKTE, HALKIMLA BİRLİKTE, HALKIMIN GÖZÜNDEKİ IŞILTISIYLA BİRLİKTE SEÇİMLERİ ALMAYA GELİYORUM''

Benim bu adaylığım bilinmelidir ki; herhangi bir partiyi,herhangi bir kesimi rahatsız etmek için değil.Kartal'da hizmet etmek için ama daha önemlisi ben Kartal'da geçmişimle birlikte, halkımla birlikte, halkın gözündeki ışıltıyla birlikte seçimi almaya geliyorum.Hiç kimse rahatsı olmasın.Diğer her iki adayı da Kartal biliyor. Birisi de zaten iktidarda kendilerine güvensinler alanda yol almaya devam etsinler. 10 yıl belediye başkanlığı yaptım hiç kimse için yanlış bir kelime kullanmadım.10 yıl belediye başkanlığı yaptım.

bu4-001.JPG

''BEN ALTINOK ÖZ OLARAK YAPTIKLARIMLA YOLA ÇIKIYORUM RAHAT OLSUNLAR''

Ankara'da ki meclis kürsüsünde hangi parti ne konuştu bununla ilgili hiç bir yorum yapmadım.Çünkü yerel yönetici hele hele bir de benim geçmişimde hekimlik varsa bir hekim Hipokrat yemini etti ise ve o yemine istinaden insan ayrımı, mezhep ayrımı, din ayrımı hiç bir ayrıma yol vermiyorsa bir belediye başkanı da o kentteki halkının hiç birine ayrım yapmaz dedik ve öyle 10 yıl geçirdik. Onun için her aday kendine güvensin yaptıklarıyla övünebilirler ve yol alırlar.Onun için kimse endişelenmesin.Ben kendim Altınok Öz olarak yaptıklarımla yola çıkıyorum rahat olsunlar.''dedi.

ALTINOK ÖZ;''MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI İLE BİR SORUNUM YOK AMA SİYASİ OLARAK BENİ YOK SAYDI''

İYİ Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Altınok Öz mevcut Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile herhangi bir sorunun olmadığını hatta kayınvalidesinin ölümünde bile Yüksel'in cenazesine geldiğini ancak siyasi meselelerde adını anmayıp yok saydığını belirtti. Altınok Öz konuşmasına devam ederek;'' Benim önceliğim Cumhuriyet Halk Partisi idi son güne kadar bekledim.Aday adayı olan arkadaşlara da sizle beraber yürürüm dedim.Peki mevcut arkadaşla sorunum var mı? Bakın arkadaşlar benim kayınvalidem öldü Gökhan cenazeye geldi.Mezarlığa geldi sorun yok. Ama siyasi olan her yerde hem adımı anmadı he de yok saydı. Dolayısıyla halk yapılanların hesabını da sormaya başladı.Baktım ki iş riskli bir karar verdim.Doğrudur yanlıştır o ayrı herkes her şeyi yapabilir.Hesabını vermek kaydıyla ben de bir şeyler yaptım hesabını veririm''dedi.

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen adaylık açıklamasına; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım Ateş, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, İYİ Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Altınok Öz'ün eşi Feraye Öz ve çok sayıda partili yer aldı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.