• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

BAŞKAN AHMET CİN BAYBURTLULAR DERNEĞİ İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

BAŞKAN AHMET CİN BAYBURTLULAR DERNEĞİ İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Marmara Bölgesi Bayburt Yardımlaşma Derneği iftar sofrasında buluştu.Başkan Ahmet Cin'in katılımıyla gerçekleşen iftar programına Yeniden Refah Partisi'nden AK Parti'ye geçen Suat Pamukçu'da yer aldı.

 

Başkan Ahmet Cin iftar programında kısa bir konuşma yaparak dünyanın bir çok bölgesinde özellikle  Gazze'de yaşanan zulümlerle ilgili tüm müslümanların kurtuluşa ermesi için duacı olduklarını söyledi.

2-225.JPG

Başkan Ahmet Cin Bayburtlularla yılardır kardeşçe yaşadıklarını ifade ederek şöyle konuştu; Bizim gençliğimiz buralarda geçti.ve Bayburtlu kardeşlerimizle bir kardeş gibi yaşadık büyüdük.Ve bu kardeşliğimiz inşallah ilelebet devam edecek.O yüzden bu akşam ki iftar programının bizim için önemi ve anlamı var.Bu yüzden bu organizasyonda emeği olan herkese çok teşekkür ediyoruz.

4-137.JPG

BAŞKAN AHMET CİN;''KİMİN KİMİNLE NE OLDUĞUNA BAKARAK KARAR VERECEKSİNİZ''

Çok değerli kardeşlerim bir seçim dönemindeyiz.önümüzdeki pazar günü bir kararı vereceksiniz. Bu kararı verirken geçmiş 5 yıllık dönem zarfında kimin ne yaptığına  ve kimin kiminle olduğuna bakarak bir karar vereceksiniz. Bu kararınızın öncelikle Türkiye'mize sonra İstanbul'umuza ve Pendik'imize hayırlar getirmesini diliyorum''dedi.

3-183.JPG

Yeniden Refah Partisinden AK Parti'ye geçen Suat Pamukçu yerel seçimlerin önemine değinerek tüm vatandaşları Cumhur ittifakı bünyesinde oy kullanması gerektiğini söyledi. Pamukçu Filistin ve Gazze'de yaşanan zulümlerden siyonistlerin ve küresel güçlerin bir sorunu olmadığını yapılan kıyımın İslam coğrafyasında yaşayan tüm müslümanlara  yönelik olduğunu söyledi. Suat Pamukçu CHP'nin mevcut ekonomik sorunlarla algı yaptığını belirterek CHP'nin güçlenmesine izin verilmemesi gerektiğinin idrak edilmesi için Cumhur İttifakına oy verilmesi gerektiğini söyledi.5-097.JPG7-057.JPG6-072.JPG

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.