• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

BAŞKAN AHMET CİN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'NDE BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AHMET CİN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'NDE BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel basınla kahvaltı programında bir araya geldi.

Aydos Sosyal Tesislerinde basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Ahmet Cin 3 yıllık görev süreci içinde Pendik'te gerçekleşen projelerle ilgili de bilgilendirmelerde bulundu.

2-996.jpg

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Pendik'te altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek pandemi döneminde bile projelerden vazgeçmediklerini söyledi. Başkan Ahmet Cin 3 yıllık görev süresi içinde seçim öncesi verilen vaatlerin bir bir yerine getirildiğine vurgu yaparak Pendik'te gecekondu sorunun da büyük ölçüde çözüldüğünü belirtti. Harmandere Sosyal Konutların gecekondu sahiplerine teslim edildiğini ifade eden Başkan Ahmet Cin bu tür projelerin devamının geleceğini söyledi.

Taşlıbayır'da gecekondu çözümüne ilişkin projenin yürürlüğe girdiğini belirten Başkan Ahmet Cin evlere tebligat gönderildiğini söyleyerek yakın zamanda bu bölgede yıkımların başlanacağını vurguladı.

3-2-021.jpg

Pendik Belediye binasının inşaat çalışmalarına başlandığını da ifade eden Başkan Ahmet Cin süreci yakından takip ettiklerini ve kısa süre içinde Pendik'e modern bir Belediye Binasına kavuşturacaklarını söyledi.

Başkan Ahmet Cin Pendik'te altyapı ile ilgili projelerin hızla devam ettiğini belirterek gecekondu sorununun çözümü için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Ahmet Cin Pendik Belediyesi Binasının inşaatına başlandığını ifade ederek yakın süreçte hizmete kazandırılacağını açıkladı.

İBB'nin Pendik Belediyesi'nden ruhsat almadan Kiptaş Konutlarının inşaatını yapmasıyla ilgili konuşan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin hukuki süreci başlattıklarını ifade ederek konunun yargıya taşındığını belirtti. Başkan Ahmet Cin İBB'nin AK Parti döneminde yapmış olduğu 432 konutun hak sahiplerine verilmesi için İBB Meclisinde bu gün önerge vereceklerini sözlerine ekleyerek bitirilen konutların gecekondu hak sahiplerine verilmesi için çaba sarf edeceklerini ifade etti.

Haber/ Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.