• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

BAŞKAN AHMET CİN SEÇİM ÇALIŞMALARINA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN DEVAM EDİYOR

BAŞKAN AHMET CİN SEÇİM ÇALIŞMALARINA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN DEVAM EDİYOR
Belediye Başkanı Ahmet Cin seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz hafta sonunu  da yoğun bir mesaiyle geçirdi.

 

İlk olarak AK Parti Sülüntepe Mahalle Başkanı Önder Ergin’in ahirete irtihal eden kızı Ayşenur’un cenaze namazına katılan Başkan Ahmet Cin aileye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diledi.

1-2-038.jpg

Her akşam birkaç İftar programına katılan Belediye Başkanı Ahmet Cin  önce Pendik İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği’nin(PİHMED) ardından Erzurum İspir Moryayla Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğinin iftar programına katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Son olarak Pendik’te  görev alan sağlık çalışanlarıyla iftar sofrasında bir araya gelen Başkan Ahmet Cin bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

Daha sonra Bayburt İli Aydıntepe İlçesi İncili Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile  Bayburt Çayırözü Köyü Derneklerini ziyaret eden Başkan Ahmet Cin dernek üyeleriyle çay içti, sohbet etti.

Sahur  programlarını sürdüren Belediye Başkanı Ahmet Cin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın  katılımıyla AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek, AK Parti Pendik Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Enes Savaş ve gençlik kollarıyla birlikte sahur programında bir araya geldi.  Sahur sonrası Bakan Alparslan Bayraktar ile birlikte Kaynarca Yeni Nesil Yaşam Merkezi’ni inceledi.

3-20240318164512.jpg

Belediye Başkanı Ahmet Cin pazar günü Çınardere Mahallesi sakinlerinden  merhum Taner Karaca için yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz etti.

Gün içinde seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Ahmet Cin Esenyalı AK Nokta’yı ziyaret ederek teşkilat çalışanlarıyla bir araya geldi. Ardından Pendik’te uğranmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Başkan Ahmet Cin AK Parti teşkilatlarıyla birlikte Çınardere, Velibaba ve Ahmet Yesevi Mahalleleri sakinlerini ziyaret etti ve 31 Mart Seçimleri için destek istedi.  

4-2-029.jpg

Günü iftar programlarıyla sonlandıran Başkan Ahmet Cin önce KAS-DER Pendik Şubesi, sonra DRAHNADER’in, daha sonra da Karadenizliler Derneği'nin düzenlediği iftar programına katıldı.

2-2-086.jpg    bu-081.jpg

--

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.