• BIST 10268.65
  • Altın 2392.858
  • Dolar 32.3644
  • Euro 34.7852
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

BAŞKAN AHMET CİN YEREL BASIN MENSUPLARIYLA SAHUR PROGRAMINDA BULUŞTU

BAŞKAN AHMET CİN YEREL BASIN MENSUPLARIYLA SAHUR PROGRAMINDA BULUŞTU
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Ramazan ayı nedeniyle Yerel Basın mensuplarıyla sahur programında bir araya geldi.

 

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Yerel Basın mensuplarıyla sahur programında bir araya geldi. Başkan Ahmet Cin sahur programında önemli açıklamalar yaparak Pendik Belediyesi'nin gerek yatırım gerekse sosyal hizmet anlamında hep üst seviyede bir belediye olduğunu söyledi. Başkan Ahmet Cin Ramazan ayı nedeniyle de ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek verdiklerini bu yardımların Ramazan sonuna kadar devam edeceğini belirtti. 

2-20220420160248.jpg

Başkan Ahmet Cin Pendik'in en çok yatırım yapan ilçeler arasında yer aldığını belirterek biten projeler yanısıra yeni projelerin de devam ettiğini vurguladı. Eski pendik belediyesi binası ile ilgili açıklama yapan Başkan Cin burada yapılacak projenin gençlere yönelik olduğunu ve yakın bir zaman içinde kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi. 

Kentsel dönüşüm sürecinin hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Ahmet Cin Taşlıbayır başta olmak üzere bir çok sorunlu bölgenin bakanlık işbirliği ile kentsel dönüşüme kazandırıldığını ve burada yapılaşmaların kısa süre içinde bitirilerek hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti. 

Yeni belediye ana binası ile ilgili görüş paylaşan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yapımına başlanan belediye binasının depreme dayanıklı şekilde projelendirildiğini  olası bir deprem durumunda binanın sallanarak yıkılmayacak şekilde tasarlandığını söyledi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

3-966.jpg

Pendik Devlet Hastanesi ile ilgili bir soruyu cevaplayan Başkan Cin iki alternatif üzerinde çalışma yaptıklarını ifade ederek bakanlıktan onay alınması ve sorunların giderilmesi halinde Devlet Hastanesinin Pendik Veteriner Araştırma Enstitüsü'nün arka tarafındaki alana inşa edileceğini, ancak olumsuz bir durum yaşanması halinde birinci önceliğin mevcut hastane binasının yıkılarak tekrar modern bir hastane yapılmasının amaçlandığını belirtti.

6-248.jpg

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.