• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

BAŞKAN AHMET CİN:''15 TEMMUZ RUHUNU YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

BAŞKAN AHMET CİN:''15 TEMMUZ RUHUNU YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ''
15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında şehit ve gaziler tüm yurtta olduğu gibi Pendik'te de anma programlarıyla yad edildi.Pendik Millet Bahçesi'nde düzenlenen etkinlikte binlerce vatandaş katılım sağlayarak hain darbe girişimi kınandı.

Pendik Belediye Başkanlığı 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında Pendik Millet Bahçesi'nde anma programı düzenledi. Anma programına Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal,Pendik AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil ve çok sayıda sivil toplum örgütleri katılım sağladı. 

2-240.jpg

Pendik Millet Bahçesi'nde düzenlenen şehitleri anma programı sosyal mesafe kuralına riayet edilerek gerçekleştirildi. Anma programına katılan binlerce vatandaş giriş kapısından ateşleri ölçülerek içeri alındı. Dezenfekte ve kolonya dağıtımı sonrasında maske kullanımı kuralına dikkat edilmesi istendi. Sosyal mesafe kuralına göre düzenlenen oturumlarda yerlerini alan vatandaşlar telefonların ışıklarını açarak dev Türk Bayrakları eşliğinde 15 Temmuz  Demokrasi zaferini kutladılar.

gencler.jpg

GENÇLERİN GÖRSEL ŞÖLENİ HAYRAN BIRAKTI

Pendik İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün gerçekleştirdiği koreografi de ise Pendikli gençler 15 Temmuz’da ortaya konan milli birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Geçlerin bir araya gelerek oluşturduğu 15 Temmuz ışıklı görseli havadan görüntülendi.

DARBE GİRİŞİMİNE TİYATRO VE KONTROLLÜ DARBE DİYENLER GERÇEK  FETÖCÜDÜR

Binlerce vatandaşın katılım sağladığı etkinlikte konuşma yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 15 Temmuz işgal girişiminin hain FETÖ'cü alçaklar tarafından yapıldığını bildiklerini belirterek buna kontrollü darbe ve tiyatro diyenlerin de FETÖ'cü olduklarını söyledi.

3-178.jpg

Başkan Ahmet Cin 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında en büyük mücadeleyi halkın verdiğini ifade ederek,  "4 yıl önce bu ülkenin istiklaline ve istikbaline hain bir darbe girişimi yapmak isteyen FETÖ’cü grubun karşısında öyle bir durdunuz ki, Türkiye’nin belki de bu noktaya gelmesinde en büyük katkıyı siz sundunuz. Eğer siz 15 Temmuz 2016’da bu direnişi göstermeseydiniz ne biz dışarıya asker gönderebilirdik ne de içeride terör örgütleriyle mücadele edebilirdik"dedi.

4-107.jpg

15 TEMMUZ RUHUNU YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin anma programında 15 Temmuz ruhunun yaşatılacağını ifade ederek şu sözlere yer verdi;"Dört yıl önce başlatmış olduğumuz nöbet anlayışımızı gelecek nesillere aktarmayla ilgilide bugün bir gelenek başlatmak istedik bugün sabaha kadar inşallah nöbetimize devam edeceğiz. Gençlerimiz burada, Pendikliler burada, 15 Temmuz ruhunu yaşatacağız.

Pendik ilçesinde dört kardeşimiz şehit oldu, 16 tane kardeşimiz gazi oldu. Bu gece hatim kampanyası başlatmıştık, binlerce hatim okundu" dedi.

5-057.jpg

Pendik Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen şehitleri anma programı Pendik Müftüsü Musa Bilgiç tarafından okunan tüm şehitler adına okunan  duaların ardından verilen konserler sona erdi.  

6-035.jpg7-020.jpg8-011.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.