• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

BAŞKAN AHMET CİN;'PENDİK 2023 YILI VİZYON BULUŞMALARI' TOPLANTISINDA AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AHMET CİN;'PENDİK 2023 YILI VİZYON BULUŞMALARI' TOPLANTISINDA AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 3.5 yılda gerçekleştirdiği proje ve hizmetlerini AK Parti Pendik İlçe Teşkilat mensuplarıyla geniş katılımlı toplantıda bir araya gelerek anlattı.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin '2023 Vizyon Buluşmaları' toplantısında AK Parti İlçe Yöneticileriyle bir araya geldi. AKM'de düzenlenen toplantıya AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, AK Parti Pendik bir önceki dönem İlçe Başkanı Rüstem Kabil,AK Parti'de görev almış eski teşkilat mensupları yanı sıra çok sayıda partili yer aldı. 

2-133.JPG

Başkan Ahmet Cin göreve geldiği günden bu güne dek 3.5 yılda yapılan yatırım ve projeleri slayt gösterisi eşliğinde tek tek anlattı. Başkan Ahmet Cin görevi dev aldıkları süreden bu yana pandemi koşullarının oluşmasına rağmen Pendik'te hizmet yapmaya devam ettiklerini belirtti. Cin; Pendik'in İstanbul genelinde en çok yatırım yapan bir belediye olduğuna vurgu yaparak gerek altyapı gerekse üst yapı projeleriyle birlikte sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

3-107.JPG

Pendik Belediyesi olarak gereksiz israftan kaçındıklarını belirten Başkan Ahmet Cin özellikle gençlerin kazanılması konusunda büyük gayret sarf ettiklerini ifade ederek 3 milyona yakın gencin sandıkta oy kullanacağını sözlerine ekleyerek yapılan araştırmalarda bunun geri dönüşünün olumlu olduğunu gözlemlediklerini söyledi. Başkan Ahmet Cin özellikle gençlerden yoğun şekilde Kütüphane talep edildiğini ifade ederek şu anda Kütüphane sayısını 16 ya çıktığını talepler doğrultusunda da bu sayıların artarak devam edeceğini vurguladı.

AK Parti Pendik ilçe Başkanı Ali Şirin toplantıda kısa bir konuşma yaparak yaşam kalitesinin artması nedeniyle AK Parti'de eski heyecanın azaldığını belirterek bu heyecanın kaybedilmemesi için herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek birlik ve beraberliğin muhafaza edilmesi gerektiğini söyledi.

ali-siirn.jpg

Ali Şirin AK Parti'nin ilk kurulduğu yıllarda yokluklar içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için azimle çalıştıklarını ifade ederek;''O dönemlerde eğer bir Ayasofya vaad edilmiş olsaydı bütün teşkilat en az iki üç katı çalışmış olurlardı''dedi.

Ali Şirin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değinerek söz konusu vatan olduğunda gerisinin teferruat olduğunun hiç unutulmaması gerektiğini hatırlattı. Şirin AK Parti'nin kazandıklarını kaybetme ihtimalinin de olduğunu sözlerine ekleyerek tüm teşkilatların azim ve kararlılık doğrultusunda mücadele ederek çalışması gerektiğini belirtti. 

4-071.JPG

5-046.JPG7-031.JPG8-027.JPG9-024.JPG10-019.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.