• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

BAŞKAN AHMET CİN;''PENDİK'TE PROJELERİMİZİN YÜZDE 95’İNİ GERÇEKLEŞTİRDİK''

BAŞKAN AHMET CİN;''PENDİK'TE PROJELERİMİZİN YÜZDE 95’İNİ GERÇEKLEŞTİRDİK''
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek göreve geldiği günden bu yana ilçe genelinde yapılan projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Haberin içeriği ekteki linktedir;https://www.youtube.com/watch?v=5teUuALdKaI&t=271s

Başkan Ahmet Cin;Kaynarca Yeni Nesil Yaşam Merkezi'nde basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği kahvaltı programında açıklamalarda bulundu.

bu-2-foto-olacak.jpg

Başkan Ahmet Cin; Toplantıda seçimlerde verilen vaatlerin yüzde 95-96’ına yakının tamamlandığını ifade ederek bir iki projenin bazı aksaklıklar nedeniyle hayata geçirilemediğini ancak 355 projenin tamamlanarak hayata geçirildiğini belirtti.Başkan Ahmet Cin;Pendik’te diğer ilçelere oranla kıyaslanamayacak şekilde büyük bir yatırım yaptıklarını ifade ederek yeni projelerin devamının da geleceğini ifade etti.

ana-2-107.jpg

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Pendik’te alt yapı ve üst yapı sorunu yanı sıra kentsel dönüşüm noktasında da büyük bir başarı kazandıklarını ifade ederek, bazı köyler dışında dönüşümlerin tamamlandığını belirtti. Yeşil alan konusunda da açıklamalarına devam eden Başkan Ahmet Cin sadece kendi dönemlerinde Pendik Millet Bahçesi olmak üzere 1 milyon 161 bin metrekarelik yeşil alanı Pendik'e  kazandırdıklarını söyledi.

5-521.jpg

Başkan Cin; Pendik’te şu ana kadar 38 parkı Pendik’e  kazandırdıklarını ifade ederek, kişi başına  düşen   yeşil alan miktarının 4. 78’e çıktığını bunun çok ciddi bir rakam olduğunun altını çizdi.

ana-2-bu-olacak.jpg

Pendik’te Sıfır Atık Merkezi'nin  ise dünyada eşi benzeri olmadığına vurgu yapan Başkan Ahmet Cin bu tesisi görmek ve yerinde inceleme yapmak için yurt dışından bir çok ziyaretçinin de geldiğini söyledi. Başkan Ahmet Cin Sıfır Atık Merkezi’nin yılda on beş bin ton katı atığın ayrıştırılıp ekonomiye kazandırdıklarını ifade etti.Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin konuşmasını sürdürerek Pendik'in akıllı teknoloji ile donatıldığını sözlerine ekleyerek yeni açılan Orman Yolu'nun bu sistemlerle takip edilerek mevcut sorunların bu sistem sayesinde öncesinden haberdar olduklarının altını çizdi. 

bu-ben-2.jpg

İBB Grup Başkanvekili Tarık Balyalı'nın okulların tadilatlarının yetersiz oluşu ile ilgili bir soru yöneltilmesine açıklama getiren Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Pendik'te tüm okullara gereken gerek malzeme gerek dekorasyon konusunda desteklerinin devam ettiğini belirterek İBB'nin tadilat yaptığı 25 okulun listesi verilmesi halinde kendilerine teşekkür edeceklerini vurguladı. Başkan Ahmet cin İBB'nin hak sahiplerine verilmesi için yapılan konutların doldurulduğunu ifade ederek ''gerçek hak sahipleri kendi konutlarına yerleşemiyor'' diyerek burada ikamet edenlerin kimlikleri hakkında İBB'den geri dönüş alamadıklarını ifade etti.

Başkan Cin; Köy konaklarıyla ilgili projelerin devam ettiğine vurgu yaparak yeni köy konaklarının önümüzdeki günlerde açılışlarının yapılacağını belirtti.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin nezdinde gerçekleşen kahvaltı programı soru cevapların ardından basın mensuplarıyla birlikte Yeni Nesil Yaşam Merkezi'nin gezilmesi ile basketbol ve Bowling oyunu oynanması sonrasında son buldu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.