• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
.Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel yerel seçimlerin ardından ilk kez basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.


Kahvaltı programına;Kartal Belediye Başkan yardımcıları Bayram Ali Baştan, İmam Aydın, Adem Uçar, Hüseyin Tozkoparan, Ali Apaydın, Cengiz Türkmen ve Kartal Belediyesi Basın Yayın Müdürü Hüseyin Güler ve çok sayıda basın emekçisi katılım sağladı.

img-0082.jpg

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel toplantıda Kartal'da 6 aylık zaman dilimi içerisinde bir çok projeye destek verdiklerini ifade ederek çalışmaların devam edeceğini söyledi. 15.000 vatandaşın sorunlarını ihbar hattı üzerinden değerlendirdiklerini belirten Yüksel sorunların çözümü noktasında ilerleme kat edildiğini ifade etti.Çocuklara yönelik kreş ve kütüphane projelerinin devam ettiğini ifade eden başkan Gökhan Yüksel Topselvi ve Yunus Mahallelerinde yapılacak kreşlerin önümüzdeki yıl hayata geçirileceğini vurguladı.

Kartal'da geçtiğimiz yıl 21 kişinin ölümüne neden olan göçük sonrasında vatandaşların mağdur edilmemesi adına Kartal Belediyesi'nin birim kurduğunu sözlerine ekleyen başkan Gökhan Yüksel Bakanlıkla birlikte Kartal Belediyesi'nin koordineli şekilde çalıştığını söyledi.

Kartal'da ikamet eden her vatandaşın en iyi hizmet alması için çaba sarf ettiklerini belirten Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel bu beklenti içerisinde proje yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Gökhan Yüksel geçtiğimiz hafta Topselvi Mahallesi'nde meydana gelen yangınla ilgili gerekli önemlerin alındığına vurgu yaparak kaçak işçi çalıştıran kurumların daha titizlikle denetleneceğini söyledi.

Kahvaltı programı sonrasında basının sorularını yanıtlayan Gökhan Yüksel yerel basının çok önemli olduğuna vurgu yaparak her daim desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Kahvaltı programı sonrasında basının sorularını yanıtlayan Gökhan Yüksel yerel basının çok önemli olduğuna vurgu yaparak her daim desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Ardından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve yardımcıları toplu halde yerel gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber/ Hatice ODABAŞ

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.