• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL YEREL BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL YEREL BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Bayram Demirkol Parkı Gezegen Cafe'de basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Gökhan Yüksel devam eden projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel pandemi nedeniyle uzun süreden bu yana basın mensuplarıyla bir araya gelemediğini belirterek pandeminin azalmasıyla birlikte sık sık bu tür toplantılarla basınla bir arada olacaklarını söyledi.

gokhan-1.jpg

Başkan Gökhan Yüksel  kahvaltı programında Kartal'da  başta kültür sanat olmak üzere Kartal'a değer katan projelerin halka kazandırılması noktasında mevcut ekonomik koşullara rağmen süreceğini söyledi. Yüksel Kartal Belediyesi olarak halka dokunan projelerin sürdürülmesine yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek kreş sayısının da arttırılacağını ifade etti. Yüksel,  Pendik Belediyesi tarafından yapılan Aydos Orman Yolu ile ilgili bir soru sorulması üzerine Kartal tarafından kalan yol çalışmasının 10 yıllık bir proje olduğunu ancak bu bölgede ikamet eden yurttaşlar olması nedeniyle bu projenin gerçekleşemediğini söyledi. İstimlak kaynaklı sorunların kısa sürede çözülemeyeceğini ifade eden Başkan Gökhan Yüksel mevcut şartlarda çözülmesinin de mümkün olmadığını söyledi. Yüksel Pendik Belediyesi tarafından açılan Aydos Orman Yolu'nun güzel bir çalışma olduğunu ifade ederek emeği geçenleri kutladı. 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Topselvi Mahallesi'nde yapımı devam eden Kültür Merkezi'nin tamamlanması noktasında firmaların iş fesihleri nedeniyle kısa süre ara verildiğini ancak karşılıklı görüşmeler sonrasında ekonomik nedenlerden dolayı doğan sorunların mutlak surette giderilerek Kültür Merkezi'nin yıl sonuna kadar bitirileceğini belirtti. 

Yüksel Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nin yıkılıp yıkılmayacağı sorusu üzerine konuyla ilgili çalışmalar yapıldığını  belirterek, bu doğrultuda çıkacak olan karar neticesinde  kesinlik kazanacağını söyledi.

Basın toplantısına Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kartal Belediyesi Basın Yayın Müdürü Hüseyin Güler ve çok sayıda basın mensubu yer aldı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.