• BIST 10319.96
  • Altın 2467.801
  • Dolar 32.2159
  • Euro 35.1078
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 19 °C

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN AZİMLE ÇALIŞAN PERSONELİNE TEŞEKKÜR

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN AZİMLE ÇALIŞAN PERSONELİNE TEŞEKKÜR
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Koranavirüs tedbirleri kapsamında sahada geceli gündüzlü çalışarak halka hizmet eden personelinin saha çalışmalarına destek verdi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Koranavirüs tedbileri kapsamında Kartal'da bulunan tüm cadde ve sokakların dezenfekte edilmesine katkı sunan tüm personeliyle bir araya geldi. Başkan Gökhan Yüksel salgın başladığı günden bu yana sahada Kartal'ın tüm cadde ve sokaklarını gece gündüz demeden dezenfekte eden personeline emeklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Başkan Gökhan Yüksel ziyaretle ilgili şöyle konuştu; ''Kartalımızda salgınla mücadele kapsamındaki çalışmalarımız dahilinde, sahada büyük bir özveri ve gayretle emek veren arkadaşlarımı ziyaret ettim. Bu zor günlerde, komşularımızın sağlığı için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum''dedi.

"Bu Takım Ayakta Kalmazsa, 500 Bin İnsan Çöker"

Sahada görev alarak gece gündüz büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdüren personele teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Gökhan Yüksel, "Yaptığınız bu işin tanımı, basit bir iş değil, bu bir görev. Ciddi bir görevde yer alıyorsunuz. İnsanları salgından koruyabilmek ve daha fazla insana bulaşmasını engellemek için büyük bir mücadele içindesiniz. Bu sayede can kaybını en aza indirip, daha fazla acı yaşanmasının önüne geçiyorsunuz. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun. Ama sizden çok büyük bir ricam var. Lütfen olabildiğince kendinize dikkat edin. Çünkü sizlere bir şey olursa, bu işin hiçbir kıymeti yok. Önce biz ayakta kalacağız. Bu takım ayakta kalmazsa, 500 bin insan çöker. Ben de sahadayım, sizlerle birlikte. " dedi.

"50 Binden Fazla Kartallı Komşumuz Bize Başvurdu"

Pandemi ile mücadelede belediyelerin önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Başkan Gökhan Yüksel, "Ortada ciddi manada organize olan sadece belediyeler var arkadaşlar. Elbette ki Kaymakamlık, Valilik, polisimiz, sağlıkçılarımız da var, iyi ki de varlar; ama belediyelerin, bu organizasyon, bu lojistik, bu hizmet ağı olmadığı anda sistem çöker. Bizler size güvenerek, bu takıma güvenerek, sahada büyük bir özveri ile çalışan arkadaşlarımıza güvenerek insanları rahatlatıyoruz. İnsanlara yardım ediyoruz. Bu süreçte bizi 50 binden fazla Kartallı komşumuz aradı.

Bu 50 binin yüzde 20'si sizinle alakalı. 10 bini ilaçlama talebiyle geldi. 5'te 1'i gıda kolisi istedi. Belli bir kısmı fahiş fiyatları şikâyet etti. Bu anlamda, Kartallı komşularımızın ihtiyaçlarının karşılanması için yaptığınız bu çalışmalardan dolayı sizlere tekrardan canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreç iyi bir duruma geldiğinde, bu beladan kurtulduğumuzda, fedakârca çalışan arkadaşları da unutmayacağımızı belirtmek istiyorum." dedi

Haber/ Hatice ODABAŞ

2-123.jpg3-097.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.