• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL;''KARTAL'DA KADININ GÜCÜNÜ ARTTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL;''KARTAL'DA KADININ GÜCÜNÜ ARTTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ''
Kartal Belediye Başkanlığı Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak gerçekleştirilen Kadın Emeği Pazarı Kartal Meydanı'da açıldı.

Haberin Video linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=Lo6ICfaYyN4&t=4s

El emeği ürünlerinin yer aldığı etkinlik alanında standları tek tek ziyaret eden Başkan Gökhan Yüksel Kartal'da kadınların emeklerine yönelik her türlü desteğin devam edeceğini söyledi.

kana-1.jpg

Başkan Gökhan Yüksel açılış konuşmasına devam ederek şu ifadelere yer verdi;''Bu gün söz kadınların.Aslında bunu her güne yaymak üzere kadınların temsil edilmelerinin ön plana çıkartılması için hep birlikte çaba sarf etmek zorundayız.Birbirimize güvenmek zorundayız.Bu güvenle birlikte sayılarımızı da arttırmak zorundayız. Sevgili kadı aile müdürüm bu günle ilgili gereken bilgileri gereken konuşmaları iletmiş oldu.

k1-011.jpg

Ben evde oturmayı tercih etmeyip ''ben üretmeliyim, ben meslek edinmeliyim, ben iş hayatına katılmalıyım, ben yönetici olmalıyım diyen cesaret eden bu cesaretle birlikte temsiliyet kabiliyeti ve temsiliyet makamını arttıran kadılara ve kadınların birliğine olan inancımı tekrar yineliyorum.Arkanızda gördüğünüz kadın arkadaşlarınız öğrencilik deneyimlerini ama Halk Eğitim ile ama bizle arttırdıktan sonra artık ürettiklerini şu an satıp ev ekonomilerine ve hayata dair ihtiyaçlarını karşılamak üzere adı atıyorlar, kendilerini daha güçlü hissediyorlar.Bu etkinliklerimiz bu buluşmalarımız ve kendimizi geliştirmek adına alacağımız eğitimlerimiz devam edecek. Kartalı güzelleştirmeye,Kartalı özgürleştirmeye kadının gücünü arttırmaya devam edeceğiz.''dedi.

Açılışa; CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve Yönetimi, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları ile Meclis Üyesi Adayları da yer aldı.

k3-039.jpgk5-013.jpgk6-007.jpgk7-001.jpgk8-001.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.