• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

BAŞKAN OKTAY KAYA'DAN BARIŞ HAREKATI AÇIKLAMASI

BAŞKAN OKTAY KAYA'DAN BARIŞ HAREKATI AÇIKLAMASI
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri İstanbul Anadolu Yakası Derneği Başkanı Gazi Oktay Kaya Suriye'nin Kuzeyinde gerçekleştirilen "Barış Pınarı Harekatı" ile ilgili basın bildirisi yayımladı.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz , Güneydoğu sınırlarımızda ülkemizi tehdit eden terör oluşumlarına karşı uluslararası hukuk kapsamında meşru savunma hakkını kullanarak Suriye'nin Kuzeyinde "Barış Pınarı Harekatını başlattı.

Şanlı Ordumuzun Kahraman Askerleri

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Sınır güvenliğini sağlamak, Enerji koridoru adı altında kurulmak istenen ve aslında teröristlerin ülkemize rahatça sızmalarını sağlayacak olan terör koridoruna engel olmak, hain saldırılarını engellemek, terör örgütü PKK/YPG-PYD’nin bölgede kurmaya çalıştığı terör yapılanmasını sona erdirmek, Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak, terörden arınan bölgelere Suriyeli sığınmacıları yerleştirmek, bölgedeki tüm terör örgütlerinin varlığını sona erdirmek için başlattığı

 " Barış Pınarı Operasyonu"nu Şehit aileleri ve Gaziler olarak sonuna kadar destekliyoruz.

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta Barış Dünya'da Barış" sözüne yürekten bağlı olmakla birlikte, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Devletimiz ve Milletimiz için başlatmış oldukları bu harekatta üstün başarılar diliyoruz.

Yüce Allah Kahraman Ordumuzu korusun ve muzaffer kılsın inşallah.

Tüm vatandaşlarımızı Kahraman Mehmetçiklerimize dua etmeye ve evlerine , işyerlerine şanlı Ay Yıldızlı Bayrağımızı asmaya davet ediyoruz.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit ,Dul ve Yetimleri Derneği

mensupları olan tüm ŞEHİT AİLELERİ ve GAZİLER olarak sonuna kadar Devletimizin, Milletimizin emrinde, her türlü göreve hazır olduğumuzu bu vesile ile kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Mustafa IŞIK 

Genel Başkan

Oktay KAYA

İstanbul Anadolu yakası

Şube başkanı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.