• BIST 10045.74
  • Altın 2389.508
  • Dolar 32.4518
  • Euro 34.631
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

BAŞKAN ŞADİ YAZICI PROJELERİNİ TANITTI

BAŞKAN ŞADİ YAZICI PROJELERİNİ TANITTI
31 Mart yerel seçimlerinde dördüncü kez aday gösterilen Tuzla Belediye Başkan Adayı Şadi Yazıcı 5 yıllık projelerini lansman toplantısıyla tanıttı.

 

 Cumhur İttifakı Tuzla Belediye Başkan Adayı  Dr. Şadi Yazıcı Tuzla Belediyesi'nin Nikah Sarayında düzenlenen Lansman tanıtımında 5 yıllık süre içinde gerçekleştirmek istediği projeleri açıkladı.

sadi-3-foto.JPG

Başkan Şadi Yazıcı Tuzla'da bu güne dek 550 projenin hayata geçirildiğini belirterek;''Bunu hep birlikte başardık''dedi.Başkan Yazıcı kendisine bu görevi tebliğ eden başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere  AK Parti Tuzla   MHP Tuzla İlçe Yöneticileri ile birlikte tuzla halkına teşekkür etti.

sadi-ana-foto-2.JPG

 Yazıcı; Tuzla'da 20 yılık siyaset yaptığına vurgu yaparak adı anılmayan bir ilçenin bu gün cazibe merkezi haline geldiğini bunun kolay bir süreçte oluşmadığını çok çalışarak emek verilerek bu günlere getirildiğini söyledi.

ŞADİ YAZICI;BİZİM KAVGAYLA İŞİMİZ YOK ANCAK TUZLALILARIN HAKKINI DA YEDİRMEYİZ

AK Parti ve Cumhur İttifak Adayı Dr. Şadi Yazıcı açıklamasında İBB ile aralarında geçen ufak çaplı tartışmalara da değinerek bu tartışmaların Tuzla halkının hakları için yapıldığını onun ötesinde kavgayla işinin olmadığını ancak  Tuzlalıların haklarının yedirilmemesi için mücadele edeceklerini belirtti.Başkan Şadi Yazıcı bu güne kadar Tuzla'nın gelişmesi için çaba verdiklerini ifade ederek daha çok çalışarak Tuzla'yı gelişen ilçeler sıralamasında ilk 10'a girmesi için gayret sarf edeceklerini söyledi.

sadi-3-foto-001.JPG

Başkan Şadi Yazıcı İBB'nin yapması gereken yarım kalan projelerin tamamlanmayarak Tuzla'nın unutulduğunu ifade ederek 5 yılı böyle geçirdiklerini ancak AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'la görüşüp bu projelerin tamamlanması için söz aldıklarını ve 31 Mart'tan sonra da tüm yarım kalmış projelerin hayata geçirileceğine inancının tam olduğunu belirtti.

baskan-yazici2.JPGsadi-6-foto.JPG

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.