• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

BİLECİKLİLER KARAKAYA'NIN PROJELERİNİ ÇOK BEĞENDİ

BİLECİKLİLER KARAKAYA'NIN PROJELERİNİ ÇOK BEĞENDİ
Bileciklilerle bir araya gelen Mimar Hüseyin Karakaya, prestij projelerinin Kartal’ı cazibe merkezi haline getireceğini açıkladı.

 

 

 

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, Kartal Bilecikliler Derneği’ni ziyaret ederek projelerini anlattı.

1-478.jpg

Kartal için 24’ü prestij olmak üzere toplamda 100 projesinin olduğunu söyleyen Karakaya, “Kartal 15 yılda bir adım ileriye gitmedi. Daha da kötüsü hep geriye gitti. Biz bu kötü talihi tersine çevirerek Kartalımızı İstanbul ve çevre iller için bir cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

4-20240318122741.jpg

PRESTİJ PROJELER KARTAL’A ÇOK YAKIŞACAK

Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda mimari projede imzası olduğunu vurgulayan Mimar Karakaya, prestij projelerin Kartal’a çok yakışacağını belirtti. İnsana dokunan projeleri olduğunu kaydeden Karakaya, “Pazarda yağmur, çamur alışveriş yapıyorsunuz, değil mi? Artık bu olamayacak. Kapalı semt pazarları yapacağız. Anneler çocukları ile geliyor perişan oluyor. Anneler rahat rahat Pazar alışverişlerini yapsınlar diye mobil kreş tesis edeceğiz” diye konuştu.

 

GENÇLERİMİZİ KÖTÜ NİYETLİ İNSANLARDAN KORUYACAĞIZ

Gençlere yönelik projelerini anlatan Karakaya, “Okullarda güvenliğin ve hijyenin sağlanması için ne gerekiyorsa yapacağız. Temizlik görevlisini Murat Kurum başkanım verecek. Kartal Belediyesi olarak biz de her okula güvenlik görevlisi temin edeceğiz. Çocuklarımızı kötü niyetli insanlardan koruyacağız. Yine çocuklarımızın sokakta kalmaması için kütüphaneler ve sosyal tesisler kuracağız. İnternet, çay ve atıştırmalıklar ücretsiz olacak. Çocuğum nerede diye kafanızda soru işareti kalmayacak” şeklinde konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.