• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÖZGÜR ÇELİK; HEP BİRLİKTE İLK YEREL SEÇİMDE TARİHİ ZAFER ELDE EDECEĞİZ''

CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÖZGÜR ÇELİK; HEP BİRLİKTE İLK YEREL SEÇİMDE TARİHİ ZAFER ELDE EDECEĞİZ''
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul il Başkanı Özgür Çelik yerel seçimler öncesi CHP Kartal İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

 

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=REx9N4CU6vE&t=25s

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in CHP Kartal İlçe Başkanlığı'na yapmış olduğu ziyarete; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları, CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Çelebi, CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları,CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Yönetimi, CHP Kartal Belediye Meclis Üyeleri, CHP Pendik ilçe Başkanı Niyazi Güneri ile çok sayıda partili yer aldı.

su-ana-2.JPG

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik CHP Kartal İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette yerel seçimlere yönelik  önemli açıklamalarda bulundu.

su-baskan.JPG

Özgür Çelik ilk yerel seçimde tarihi bir mücadele vererek İBB başta olmak üzere ilk yerel seçimde tarihi zafer elde ederek Kartal ve  İstanbul'da 30 İlçenin kazanılması için mücadele edeceklerini söyledi.CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik 2023 yılı seçimlerinin kendi seçmenleri üzerinde umut kırılması ve umut yorgunluğu oluşturduğunu belirterek kongre ve kurultay süreçlerinden sonra yeni bir umut yeni bir heyecanın ortaya çıktığını belirtti.

su4-002.JPG

Çelik 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde çok çalışarak bu umudu büyütmek gibi çok önemli bir görev sorumlulukları olduğuna ifade ederek çok çalışarak zafer elde edeceklerini söyledi.

Çelik CHP Kartal İlçe Başkanlığı'nda yerel seçimlere yönelik açıklamalarını şöyle sürdürdü;''Partimiz bir kongre ve  kurultay süreçlerini geride bıraktı.Ben öncelikli olarak uzun yıllar Türkiye'de büyük bir demokrasi mücadelesi veren partimize ve ülkemize büyük hizmetler sunan önceki dönem Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük bir teşekkür ve saygılarımı iletmek istiyorum.Ve yine kongre ve kurultay süreçlerinin sonrasında yeni dönemde göreve gelen Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'e, Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize ve Parti Meclisi Üyelerimize başarılar diliyorum.

ÖZGÜR ÇELİK; ''HEP BİRLİKTE İLK YEREL SEÇİMDE TARİHİ ZAFER ELDE EDECEĞİZ''

Hep birlikte ilk yerel seçimde tarihi bir zafer elde ederek yeniden Türkiye'de demokrasi mücadelesini birlikte vereceğiz.Çoğu konuşmamda ifade etmiştim.2023 seçimleri özellikle bizim seçmenimize bir umut kırılması ve partililerimizde bir umut yorgunluğu oluşturmuştu.Ama kongre ve kurultay süreçlerinden sonra ve bu gün Kartal'da ve bu salonda görüyoruz ki,yeni bir umut,yeni bir heyecan ortaya çıkmıştır. Şimdi önümüzdeki süreçte çok çalışarak bu umudu büyütmek gibi çok önemli bir görevimiz ve sorumluluğumuz var.Kısa bir süre sonra yerel seçime gideceğiz.Uzun zamandır Türkiye'deki seçimler için şöyle bir tanımlama kullanılır.Köprüden önceki son çıkış denir.

bu-son.JPG

''ASLA HİÇBİR SEÇİM KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ DEĞİLDİR''

Bu ifadeyi kullanana değerli yol arkadaşlarımıza saygı duyuyorum.Ancak ben bu ifadeyi kullanmıyorum.Asla hiçbir seçim bana göre köprüden önce son çıkış değildir.Umut her zaman vardır.Hayatın her alanında zor günlerde bile her zaman umut vardır.Bu topraklar bu günlerden çok daha zor günleri geride bıraktı.100 yıl önce 1. Dünya Savaşından sonra yurdun dört bir yanı işgal altında iken Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları daha umutsuz zamanlarda, daha zor zamanlarda büyük bir mücadele verdiler.

en-iyi.JPG

''GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER''

Hatta onun şöyle bir anısı vardır.Savaş sonrasında yurdun dört bir yanı işgal altında iken Gazi Mustafa Kemal Atatürk İstanbul'a gelir.Yanındaki arkadaşı kendisine boğazı gösterir ve derki, '' Görüyormusun paşam İngilizler İstanbul'u işgal ettiler. Her şeyin bittiği yerdeyiz.Umudumuz kalmadı, çok zor durumdayız.''Orada Gazi Mustafa Kemal Atatürk tek bir cümle söyler.Derki ''Geldikleri gibi giderler''Geldikleri gibi gidecekler.Ve biz umudumuzu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün karalılık ve inancıyla her zaman diri tutacağız.Bu yönüyle evet köprüden önce son çıkış değil,ancak Türkiye'nin önümüzdeki beş yılını,on yılını yirmi yılını etkileyecek bir seçimdir''dedi.

Özgür Çelik toplantıda belediye meclis üyelerin seçilmesine yönelik partililerden gelen talepler doğrultusunda fermuar sisteminin uygulanması yönünde genel merkezi bilgilendirdiklerini ifade etti.

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.