• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

CHP KARTAL İLÇE BAŞKANI MERT POLAT VE YÖNETİMİNDEN KENT KONSEYİ BAŞKANINA ZİYARET

CHP KARTAL İLÇE BAŞKANI MERT POLAT VE YÖNETİMİNDEN KENT KONSEYİ BAŞKANINA ZİYARET
CHP Kartal ilçe Başkanı Mert Polat ve Yönetimi yerel seçim öncesi STK temsilcilerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Mert Polat ve Yönetimi çalışmalar kapsamında Kartal Kent Konseyi Başkanı Av. Türkan Kurtulmaz Öztürk ve Yönetimini ziyaret etti.

kent-ana-2.JPG

Polat ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak  toplumda önemli bir görevi olan STK temsilcileriyle kurulan temasın  önemine değinerek önümüzdeki dönemlerde Kartal'da nelerin olması gerektiği üzerine fikir alışverişlerinin sürdürülmesinde büyük yarar gördüklerini Kent Konseyinin de bu STK'ların başında geldiğini söyledi.

kent-ana-3.JPG

Kartal Kent Konseyi Başkanı Av. Türkan Kurtulmaz Öztürk nezaket ziyaretlerinden dolayı duyduğu memuniyeti dile getirerek kadınların özgürleşebilmeleri için sokakta olmaları gerektiğine vurgu yaptı. Av. Türkan Kurtulmaz Öztürk Kartal'da kadınlara yönelik projelerin artmasını arzu ettiklerini belirterek başta sanat ve edebiyat olmak üzere yönetimin her alanında yer alarak güçlü bir şekilde demokrasiyi temsil etmelerinin toplumun daha da ileriye gidebilmesinin ana etmeni olduğunu yeni dönemde buna riayet edilmesinin çok önemli olduğunu ifade etti.

kent-5-001.JPG

Türkyılmaz çağdaş demokrasilerde katılımcı ve kapsayıcılığın en önemli unsur olduğunu belirterek sadece oy almaya yönelik değil Kartal'da bütün mahallelerde çalışmaların yapıldığını gördüklerini ve CHP'nin özellikle bu dönemde kadınlar başta olmak üzere gençler ve çocukları kapsayan çalışmanın tüm paydaşlarla birlikte yapılıyor olmasının çok kıymetli olup Kent Konseyleri açısından da olumlu çalışamalar olarak değerlendirildiğini söyledi.  

Av. Türkan Kurtulmaz Öztürk CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve Yönetimi tarafından yapılan ziyaretin ardından Kartal Kent Konseyi ve Kartal Belediye Başkanlığı bünyesinde hazırlanan Cumhuriyetimizin 100 yılında Milli Eğitimimiz Sorunları Çözüm Önerileri Konulu Çalıştay adlı kitabı hediye etti.

kent-4.JPGkent-6-001.JPGkent-konseyi-toplu.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.