• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI YEREL BASINLA BİR ARAYA GELDİ

CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI YEREL BASINLA BİR ARAYA GELDİ
CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve Yönetimi yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Toplantıda CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Nejla Erdem ve CHP Kartal İlçe Yönetimi de yer aldı.

Çelebi gündemle ilgili yaptığı açıklamasında Suriye'de yapılan operasyonlara değinerek; iABD' nin kendi vatandaşlarının refahını düşündüğü için Türkiye'yi Ortadoğu'nun bataklığına sürüklediğini belirtti. Muammer Çelebi konuşmasında; ''Türk ordusunun bir tek tırnağının kanaması halinde ulus olarak hepimizin canı yanar. ''dedi.

chp.jpg

ABD Kendi Vatandaşlarının Refahı İçin Türkiye'yi Ortadoğu'nun Bataklığına Sokmuştur

CHP Kartal ilçe Başkanı Muammer  Çelebi siyasilerin geçmiş dönemlerde yaptıkları yanlış politikaları sebebiyle bu gün Suriye'de Türkiye'nin operasyon yapmak zorunda kaldığını belirti. 

CHP'de yaklaşan kongre süreçleriyle ilgili aday olup olmayacağını örgütünün karar vereceğini ifade ederek, örgütün karar vermesi halinde görevini sürdüreceğini belirtti.

İktidar Olmanın Yolu Vatandaşı Dinlemekten Geçer

Muammer Çelebi ekonomik koşulların her gün daha da kötüye gittiğini vurgulayarak ''Aç insanın bekası olmaz'' Evine yiyecek götüremeyecek vatandaşın bekayla işi yoktur. Biz öncelikle işsiz yurttaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında neler yapabileceğimizi düşünmek zorundayız.

Gün içinde bir çok işsiz vatandaşlarla bir araya geliyor onların sorunlarını dinlemeye çalışıyoruz. Ve inanın bu durum bizleri çok üzüyor.İlk önceliğimiz işsizliği önleme noktasında çalışma yapmaktır. İktidar yolu insanları dinlemek ve onların  sorunlarını çözmekten geçer''dedi.

Karot Alınması Halinde Kartal'da 5 binden Fazla Bina Çürük Çıkar

Muammer Çelebi İstanbul'un depremle ilgili ciddi bir sınav ve çalışma yapmadığını ifade ederek;Karot örneği alınması halinde 5 bine yakın bina çürük çıkar'' dedi.

Çelebi geçtiğimiz ay meydana gelen 5.8 şiddetindeki depremin halkta tedirginlik yarattığını ifade ederek; ''Biz bu konuları Marmara Depreminin ardından masaya yatırıp çözmemiz gerekiyordu. Hala Kartal'da bakanlık tarafından imar onayı alınamadığı için kentsel dönüşüme girmeyen binalar var. Olası bir depremde burada oturan vatandaşlar hayatını kaybettiğinde bunun sorumlusu kim olacak.. Bakanlığın bir an önce çürük binalarla ilgili karar verip bu binalarla ilgili kentsel dönüşüm başlatmalıdır''dedi.

Basın Kin Tutmaz...

Muammer Çelebi; Gazetecilerle yaptığı toplantıda basının özgür olması gerektiğini sözlerine ekleyerek; Kartal'da gerek yerel seçim gerek ise genel seçim dönemlerinde gazetecilerle çok güzel birlikteliğimiz oldu. Emeğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Basın özgür olup istediği eleştiriyi yapabilme özgürlüğüne sahip olmalıdır. Basının kin tutma hakkı yoktur. Evrensel değerlerde her kesime eşit mesafede yaklaşabilmeyi başarmıştır. Bazı ulusal gazeteler ne yazık ki kin ve nefreti körüklemeye çalışmaktadır.Biz CHP olarak her zaman basının özgür ve tarafsız olmasını arzu eden bir partiyiz. ''dedi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.