• BIST 10275.85
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN PROVAKATİF SALDIRIYLA İLGİLİ SERT AÇIKLAMA

CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN PROVAKATİF SALDIRIYLA İLGİLİ SERT AÇIKLAMA
CHP Kartal İlçe Başkanlığı kimliği belirsiz kişilerce İlçe Merkezi girişi ve pankartlara yapılan provakatif içerikli saldırı sonrası basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat CHP'ye yönelik gerçekleşen saldırıyla ilişkin sert ifadeler kullanarak Emperyalist maşalığını yapan İsrail'in Filistin halkına yönelik zulmün her zaman karşısında olduklarını belirterek ''herkes aklını başına alsın! dedi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=c1SKNUaMLzM

chp-ana-1.jpg

CHP Kartal İlçe Başkanlığı bünyesinde gerçekleşen basın açıklamasına;CHP Parti Meclisi Üyesi Baki Aydöner, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hasan Tozkoparan ve Kemal Ercan, Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, Maltepe İlçe Başkanı Kenan Otlu, Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Kartal Kadın Kolları Yönetimi, CHP Kartal Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimi yer aldı.

chp3-2.JPG

CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat  basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

''Bugün kendilerini ne olarak tanımladıklarını bilmediğimiz birileri ilçe başkanlığımıza bu yazıları yazarak bizleri zalimin zulüm yaptığı yerde, bu zulmü başlatanlar ve sürdürenlerin hepsi için düşüncemizin ne olduğunu bilmiyor olacaklar ki bu utanmazlığı sergilemişlerdir.

Öncelikle; herkes şunu bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi kökü dışarıda örgütlerden ve onları maşa olarak kullananlardan korkmaz, bir adım geri atmaz.

Bizler için en önemlisi hangi dinden, ırktan, mezhepten olursa olsun bölgemizdeki sivillerin, kadınların ve çocukların can güvenliğidir. Bölgemizde barışı esas alarak, savaş baronlarına teslim olmamaktır.

bus.jpg

Masum Filistin halkına yapılan zulmün emperyalist maşalığını yapan İsrail’i de ve bu zulmün canlı kalmasına fırsat sunan terör saldırılarının da, adı ne olursa olsun, her zaman karşısındayız.

Cumhuriyetimizin 100.yılında bu topraklarda emperyalizme en büyük darbeyi vuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarının mücadelesi ve insanımızın dirayeti ile çizilen sınırlarımız ve gücümüzün kaynağı olan Cumhuriyet umuyorum ki tüm zulme uğrayan toplumlarda bir gün işlevli hale gelir.

Her ne kadar Cumhuriyet ve onun değerlerine karşı mücadele edenler kıymetini bilemese de zulme karşı mazlumu savunan irade savaşarak değil kalıcı çözümler üreterek siyasi alanlarda mücadele etmek ile olur.

Filistinli masumların canı ve kanını kendi küçük siyasi hesapları için istismar edenler, Türkiye’yi Ortadoğu bataklığına çekmeye çalışanlar, sınırlarımız dışındaki savaşları içeriye taşımak isteyenler ateşle oynuyorlar!

Herkes aklını başına alsın! dedi.

son-011.jpg

CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat saldırıyla ilgili hukuki sürecin devam ettiğini ve konun takipçisi olacaklarını ifade ederek sürecin aydınlatılmasındaki desteklerinden dolayı Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakam'a teşekkür etti. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.