Örgüt içi dayanışma ve ortak mücadele kararlılığının öne çıktığı törene; CHP Kartal İlçe Başkanı Av. Gülşen Neşe Büklü’nün yanı sıra İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi ile mahalle birim başkanları katıldı.

Gürsel Tekin’e Teşekkür, Mehmet Ali Yüksel’e Başarı Dileği
Görkemli buluşmada parti içi emeğe dikkat çekilirken, görev süresi boyunca yürüttüğü çalışmalar için önceki İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ve ekibine teşekkür edildi. Görevi devralan yeni İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Yüksel ve yönetimi ise tebrik edilerek yeni görevlerinde başarı dilekleri iletildi.

"CHP’nin En Büyük Gücü Örgütlü Dayanışmasıdır"
Törenin ardından değerlendirmelerde bulunan CHP Kartal İlçe Örgütü, partinin en temel gücünün kadınlar, gençler ve mahalle örgütlerinin omuz omuza sergilediği birliktelik olduğunun altını çizdi. Yapılan açıklamada, "Geçmişimizden aldığımız güç, Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine olan bağlılığımız ve sarsılmaz dayanışma ruhumuzla çalışmalarımızı aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz. Birliğimiz daim, dayanışmamız güçlü, yolumuz açık olsun" ifadelerine yer verildi.






























Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.