• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

CHP KARTAL ÖRGÜT TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

CHP KARTAL ÖRGÜT TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı örgüt toplantısını Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel CHP'ni iktidar olması için tüm örgütün  birlik ve beraberlik içerisinde çalışma yapması gerektiğine vurgu yaptı. Yüksel; seçimlerde gösterilen başarının devam ettiğini ifade ederek CHP' nin seçimlerde iktidar olacağını belirtti. 

CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi de konuşmasında CHP'nin yerel seçimlerde ittifaklarla bir araya gelerek kazanılan seçim zaferinin birlik ve beraberlikle kazanıldığını ifade ederek iktidar olmak için CHP'nin önünde herhangi bir engelin kalmadığını belirtti. 

Bülent Ecevit Kültür Merkezi Nikah Salonunda gerçekleştirilen Örgüt toplantısına katılımın az olduğu gözlerden kaçmadı.

Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Örgüt toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyesi Erdoğan Demir, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Oktay Aksu ve Hüseyin Tozkoparan, Kartal Belediyesi Kartansaş Müdürü Düzgün Çapar, Kent Kültürü ve Demokrasi Derneği Başkanı Metin Ağırman, Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem ilçe Başkanları Kamer Gök, Nazım Gülmez ve Erdal Kıskanç, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolları Başkanı Beytullah Yılmaz ve Yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Necla Erdem ve Yönetimi, Mahalle Birim Temsilcileri, Muhtarlar ve Partililer katıldı.

Toplantıda, Partili üyelere seslenen Yüksel, 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde göstermiş oldukları özverili çalışma için partili üyelere teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.