• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

CHP Pendik İlçe Başkanlığı Kuşlu Parkta Üyeleriyle Bayramlaştı

CHP Pendik İlçe Başkanlığı Kuşlu Parkta Üyeleriyle Bayramlaştı
CHP Pendik ilçe Başkanı Doğan Çakmak ve Yönetimi  bayramlaşma programını kuşlu park standında geniş katılımla gerçekleştirdi.Bayramlaşma programına;...

CHP Pendik ilçe Başkanı Doğan Çakmak ve Yönetimi  bayramlaşma programını kuşlu park standında geniş katılımla gerçekleştirdi.

Bayramlaşma programına; Pendik CHP eski Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Usta,CHP Pendik Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi,CHP Pendik Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Kuşlu parkta düzenlenen bayramlaşma programında konuşma yapan CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak;''Manevi iklimiyle bizleri kuşatan bütün insanlığı iyiliğe sevk eden bir ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuştuk.Mübarek Ramazan Bayramı'nın ülkemizde ve bütün dünyada huzur içerisinde geçmesini Ramazan ayının bizlere hatırlattığı değerlerle dolu olmasını diliyorum.Ramazan ayı boyunca bir kez daha elimizdeki nimetlerin değerini ,garip ve mazlumların halini ahlak ölçüsü içerisinde yaşamanın kıymetini anlama fırsatı bulduk.Bayramlar bu değeri yaşamanın ve yaşatmanın en önemli vesilesidir.Bayramlarda yaşanan hoşgörü saygı, sevgi ve dostluk hisleri her türlü kötülük ve fenalığın önündeki en büyük ilaçtır.Geçmiş öfkeler kin ve nefret duyguları bayramlarda silinir.

16 Milyon Yurttaşımızın İradesine Yargı Eliyle İpotek Konuldu

Bu bayramı ne yazık ki buruk yaşıyoruz.16 Milyon yurttaşımızın iradesine ipotek konularak bizzat yargı eliyle kazanılmış Demokratik bir hakkın nasıl gasp edildiğini hep birlikte yaşamak zorunda kaldık.Adaletsizliğin karşısında kayıtsız kalamayız.Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.Bizler dilsiz şeytan olmayı kabul edemeyiz''dedi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.