• BIST 10247.75
  • Altın 2396.514
  • Dolar 32.2224
  • Euro 34.6968
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI YEREL SEÇİM STARTINI BAŞLATTI

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI YEREL SEÇİM STARTINI BAŞLATTI
CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri ve İlçe Yönetimi basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Pendik İlçe Başkanlığı basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Basın toplantısında kısa açıklamalarda bulunan CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri yerel seçim startını başlattıklarına vurgu yaparak Pendik'te 30 yıldır iktidar olan AK Parti'ye son vereceklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=mta9V0JzJuI

2-194.JPG

Güneri Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kurultay süreçlerinin tamamlanarak yeni bir dönemin başladığını belirterek Pendik'te iktidar olma imkanı doğduğunu belirterek İBB'ye işbirliği içerisinde Pendik Belediye Başkanlığı'nı kazanarak hizmet edeceklerini söyledi.

Basın toplantısında Pendik'te başta Kaynarca Metro Hattı olmak üzere bir çok sorunun çözülmesi noktasında soruları cevaplayan CHP İBB Grup Başkan Vekili Tarık Balyalı Kaynarca Metro Hattının 2025 yılında hizmete açılacağını bu gecikmenin ise İBB'den değil Pendik'te metro inşaatlarının başlanmasının gecikmesine neden olan tarihi kazı çalışmalarının neden olduğunu belirtti. 

TARIK BALYALI;'' 432 KONUTUN LOJMAN OLARAK TAHSİS EDİLMESİNİN ALTINDA PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'İN İMZASI VAR''

Tarık Balyalı Pendik'te İBB tarafından gecekonduculara yönelik yapılan 432 konutla ilgili açıklamalarda bulunarak bu konutların İBB Meclisi'nden geçerek İBB personeline tahsis edildiğini ifade ve tahsis edilme sürecinin içinde de Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in imzası olduğunu söyledi. Balyalı Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde imar planlarının tamamlandığını ancak bakanlık yoluyla bu bölgenin Rezerv alanı olarak ilan edilmesi ile birlikte yıllarca vergisini ödeyen vatandaşların mağdur edildiklerini ifade etti.

CHP Pendik Belediyesi Meclis Üyesi Kutlu Özdemir Pendik genelinde tüm sorunların Meclis Toplantısı'nda ele alınarak muhalefet yaptıklarını ancak gündeme getirilen sorunlarla ilgili önergelerin ulusal basın tarafından manşetlere taşındığını ifade ederek Pendik'te basın mensuplarıyla ilgili iletişimin kendilerinden kaynaklı olduğunu sözlerine ekleyerek  iletişim kopukluğunun giderilmesi için gereken hassasiyetin gösterileceğini söyledi.  

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Ercan'da toplantıda söz alarak yerel seçimlerde ittifakların sona ermediğini CHP olarak tüm partilerle görüşmelere açık olduklarını bu gelişmelerin sonuçlarını önümüzdeki günlerde daha da netlik kazanacağını belirtti.

Toplantıya;CHP İBB Grup Başkan Vekili Tarık Balyalı, CHP Pendik Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Kutlu Özdemir, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Ercan, CHP Pendik Belediye Meclis Üyesi Songül Kara,CHP Pendik Belediye Grup Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Hayriye Uyanık ve İlçe Yönetimi yer aldı.

Haber/ Hatice ODABAŞ

3-159.JPG

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.