• BIST 10158.63
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN GÖRKEMLİ ROZET TAKMA TÖRENİ

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN GÖRKEMLİ ROZET TAKMA TÖRENİ
Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçe Başkanlığı yeni üyelerinin partiye katılması nedeniyle Pendik AKM'de geniş katılımlı rozet takma töreni düzenledi.

Pendik AKM'de gerçekleşen rozet takma törenine;CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı, CHP İstanbul Yerel Yönetim Politika. Sor.İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah,İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan ve çok sayıda üyeler yer aldı.

dogan.jpg

Törende açılış konuşmasını yapan CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak Pendik'in İstanbul İlçeleri arasında bir çok yönüyle çok özellikli ve çok stratejik bir ilçe olduğunu belirterek resmi kayıtlara göre 525 bine yakın seçmeni olan ve  resmi olmayan kayıtlara göre de bir milyona yaklaşan bir ilçede büyük bedellerle görev yaptıklarını söyledi. Doğan Çakmak Pendik'in 81 il arasında 52 il büyüklüğüne sahip büyük bir ilçe olduğuna vurgu yaparak Pendik'in bu yönüyle Türkiye'nin 81 ilin genel seçmeninin yaşadığı bir ilçe olduğunu belirtti. Çakmak son 3 yıldır Pendik'te üye sayısının yüzde 50 oranında attığını ifade ederek 3 yıl önce ulaşabildikleri üye sayısı yüzde 60 iken bu gün ulaşılan üye sayısının yüzde 97' lere çıktığını söyledi. 

Doğan Çakmak CHP kadrolarının Türkiye genelinde iktidar olacaklarının inancının tam olduğunu yineleyerek Pendik'te de iktidar olacaklarını ifade etti.

2-981.jpg

Gecede ikinci konuşmayı yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Cumhuriyet Halk Partili olmak demek Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimleriyle birlikte ahlaklı ve adaletli olmayı zorunlu kıldığını söyledi. Kaftancıoğlu Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olmanın kişilerin bir yerlere gelmek için olmaması gerektiğine vurgu yaparak CHP de hiç kimsenin hayalperest olmadığını belirterek planlı programlı çalışarak iktidar olmak için mücadele vereceklerini söyledi.

Video Haber Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=TP0bYU-qdcA

ana-2-025.jpgana-3-006.jpg5-292.jpg8-091.jpg

6-206.jpg

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.