• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''GABAR'DAKİ PETROLÜ VATANDAŞLARIMIZA EN UYGUN ŞARTLARDA VERECEĞİZ''

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''GABAR'DAKİ PETROLÜ VATANDAŞLARIMIZA EN UYGUN ŞARTLARDA VERECEĞİZ''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimlere 9 gün kala Van'da halka seslendi. Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılan Erdoğan CHP'nin sadece vahşet kustuğunu belirterek 14 Mayıs'ta Vanlı vatandaşların sandıkta gereğini yapacağını söyledi.

''BUNLAR SADECE VAHŞET KUSUYOR''

Cumhurbaşkanı  Erdoğan,Van'da halka hitaben yaptığı konuşmasında CHP'yi sert bir dille eleştirerek; "Bunlar sadece vahşet kusuyor. 14 Mayıs'ta bunların hesabını sormaya var mıyız? CHP'ye şimdi payanda oldular. CHP gelip de burada miting yapabilir miydi, kiminle yaptılar? Şimdi bu hesabı sormak lazım. Dişe diş kana kan diyerek ifade edenlerin derdi Van olabilir mi?" dedi. 

''GABAR'DAKİ PETROLÜ DE VATANDAŞLARIMIZA EN UYGUN ŞARTLARDA VERECEĞİZ''

Erdoğan, Gabar'daki petrol keşfiyle ilgili, "Doğal gazı bir ay ücretsiz yaptık. Gabar'daki petrolü de vatandaşımıza en uygun şartlarda vereceğiz" diye konuştu. 

Erdoğan'ın açıklamaları: 

Terör örgütü bir daha sizin kılınıza bile ilişemeyecek. Van depreminde belediye başkanlığı HDP'ydi. Van'ı susuzluğa mahkum etti mi? Depremle ilgili bir adım atmadı. Ben o zaman anında DSİ'yi görevlendirdim. Su olayı büyükşehir belediye başkanının sorunudur, yapmadı. Gelsin devlet yapsın dedi. Biz onun bu ifadelerine katılmadık ve Van'ın susuzluğunu giderdik.

KANA KAN DİYEREK İFADE EDENLERİN DERDİ VAN OLABİLİR Mİ?

Bunlar sadece vahşet kusuyor. 14 Mayıs'ta bunların hesabını sormaya var mıyız? CHP'ye şimdi payanda oldular. CHP gelip de burada miting yapabilir miydi, kiminle yaptılar? Şimdi bu hesabı sormak lazım. Dişe diş kana kan diyerek ifade edenlerin derdi Van olabilir mi? Vanlının huzuru olabilir mi? Bu ülkenin başına bir CHP'li getirmek için sizin karşınıza geldiklerinde, onlara bunun hesabını sormayacak mısınız? Kürt kardeşlerimin de hakkını, hukukunu, özgürlüğünü kullanabileceği demokrasi zeminini biz kurduk mu? 2011 depreminin ardından Van'ı adeta yeni baştan inşa ettik mi? 

BU CHP VE HDP'LİLERE SORMAK LAZIM SİZ VAN'A NE KAZANDIRDINIZ?

Bay bay Kemal ne söz verdi? Bu CHP'lilere bu HDP'lilere sormak lazım, siz Van'a ne kazandırdınız, bir de onu söyleyin? Daha okulunu, hastanesini, sosyal yardımlarını, bölünmüş yolları, barajları, havalimanlarımızı, sulama tesislerini, doğal gazı saymıyorum bile. Çevre yolu inşasını da inşallah seneye bitiriyoruz. 96 milyar liralık kamu yatırımını Van'a yaptık. Tüm bu eser ve hizmetlerin sürmesi için hazır mısınız?

CHP LGBT'Cİ Mİ?

CHP LGBT'ci mi? İYİ Parti LGBT'ci mi, HDP LGBT'ci mi? Yanlarında da yavrucuklar var. AK Parti'nin kitabında MHP'nin kitabında LGBT yok. Çünkü biz ailenin kutsiyetine inanıyoruz. Ailelerimize leke sürülmesini asla kabul etmiyoruz. Kılıçdaroğlu'nun görevi mutfakta video çekmek, sahnede kalp yapmak. Bugün bu alanda şu anda 50 bin Vanlı kardeşim alanda. Yol boyunca gelenler hariç. Bu bir şeyi gösteriyor. Demek ki 9 gün sonra benim Vanlı kardeşlerim patlatacak. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.