• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

DOĞRU PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI GÜLAY TURNA ŞAKAR'DAN MHP KARTAL İLÇE BAŞKANI'NA CEVAP

DOĞRU PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI GÜLAY TURNA ŞAKAR'DAN MHP KARTAL İLÇE BAŞKANI'NA CEVAP
Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Turna Şakar 11 Ağustos 2023 tarihli sosyal paylaşım nedeniyle MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt'un partisi başta olmak üzere kendisine yönelik yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı üzerine açıklama yaptı.

Gülay Turna Şakar Doğru Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt'un sosyal medya üzerinden şahsına yönelik sarf etmiş olduğu sözlere cevap verdi. Basın açıklamasına;  ADD Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan, Yönetim Kurulu Üyesi Cem Arkan, Doğru Parti İl Yönetimi ile İlçe Yönetimi yer aldı.

2-182.JPG

Şakar açıklamasında 11 Ağustos'ta muhtarlıkların kaldırılmasıyla ilgili yapılan paylaşımların Nevşehirliler tarafından 11 Temmuz 2023 tarihli bir yazı olduğunu ifade ederek bu paylaşımların altına da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından söylenen sözlerin eklendiğini ve bu metnin de internet siteleri ve haber kanallarında yayımlandığını ifade etti.

Şakar MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt'un sosyal medya hesabından  Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu  başta olmak üzere kendi şahsını ve yönetimine yönelik yapılan çirkin paylaşımların  MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt'un Doğru Parti'yi önemsediğinin göstergesi olduğunu söyleyerek teşekkür etti. 

Şakar MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt'a yönelik yapmış olduğu açıklamasında şu sözlere yer verdi;

11 Ağustos 2023 tarihli sosyal medyamda yapmış olduğum bir paylaşımla dolayıdır. Aslında bu paylaşımı Kartal'da halen görev yapan bir Muhtarımızdan esinlenerek paylaştım. Yazının sonundaki ibareye baktığım zaman Muhtarlıkların kaldırılmasına  yönelik sosyal medyada yapmış olduğu araştırmalar doğrultusunda 18 Temuz 2023 tarihinde Nevşehirliler muhtarlıklar kaldırılsın diye bir paylaşımda bulunduklarını belirterek 2019 yılı tarihli MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de böyle bir beyanı olduğunu ifade eden paylaşımlar yaptıklarını söyledi. Gülay Turna Şakar bu paylaşımları belgelendirdiklerini ifade ederek aynı zamanda bu paylaşımların bir çok intrenet  sitesi ve haberlerde de paylaşıldığını ifade etti.Şakar emin olmadığı bir konu hakkında asla bir konuşma taraftarı olmadığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü;'' Sevgili arkadaşlar ben emin olmadığım bir konu hakkında asla konuşmam.Bilgiye ve belgeye dayalı olmadan hiçbir yazıyı da paylaşmam. Çünkü söz uçar yazı kalır. Özelikle siyaset te yapıyor isek yazmış olduğumuz şeyler bir gün karşımıza çıkar.Bunları ben kendim kafamdan uydurmadım.Dolayısıyla MHP Kartal İlçe Başkanı sayın Zübeyir Kurt'un söylediği gibi herhangi bir yamukluk olmayan son derece yalın bir yazıdan tarafımıza karşı  gerek şahsıma, gerek yönetime ve Genel Başkanımıza karşı yazılmış çirkin sözlerle ilgili bu gün buradayız. Gündemimiz aslında çok daha yoğun genel ve yerel siyaset olarak ama ben böyle bir konu için sizlerin karşısında olduğum için öncelikle özür diliyorum hepinizden vaktinizi aldığım için...Şu dakikadan itibaren söyleceğim bütün sözler MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt'a cevaptır. 

''Sayın Başkan; toplumda zerre karşılığı olmadığını düşündüğünüz hem ilçe başkanı hem  tek seçmen olarak gördüğünüz şahsım adına öncelikle teşekkür ediyorum. Kale almayıp aslında uzunca bir yazı yazıp gerçi siyasi ahlaktan da bahsediyorsunuz ama son derece çirkin ve mesnetsiz yazmış olduğunuz yazıyla bizi ne kadar önemsediğinizi göstermiş oldunuz. Öncelikle bu konuda size teşekkür ediyoruz. Sayın Başkan bozguncu millet düşmanı meczup dediğiniz Genel Başkanımız Sayın Rıfat Serdaroğlu son derece düzgün,yıllarını siyasete vermiş Belediye Başkanlığı yapmış Bakanlık yapmış Atatürkçü Cumhuriyetsever ve vatansever çok kıymetli bir devlet adamıdır. Sizler bu yazmış olduğum yazıda herhangi bir çirkin söz ve hakaret olmadığı halde bana demişsiniz ki ''Genel Başkanımızın adını ağzına alırken önce bir derin nefes alın iki kere düşünün ondan sonra konuşun''demişsiniz. Siz nefes alın çok sağlıklı yaşayın ama bizim Genel Başkanımızın adını ağzınıza almayın''dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.