• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

DOĞRU PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI GÜLAY TURNA ŞAKAR'DAN MUHTARLARA TAM DESTEK

DOĞRU PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI GÜLAY TURNA ŞAKAR'DAN MUHTARLARA TAM DESTEK
Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Turna Şakar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin muhtarlıkların kaldırılması gerektiği üzerine sarf etmiş olduğu sözlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gülay Turna Şakar Doğru Parti olarak tüm muhtarların yanında olduklarını ifade ederek gereken özlük haklarının giderilmesi için gereken çabanın verileceğini ibelirterek şu sözlere yer verdi;

'2019 yılında büyük gaf yapan Sayın Bahçeli Muhtarlıklar kaldırılsın derken neyi hesapladığını çok merak ediyorum.
Muhtarlıklar ilçelerimizin köylerimizin en önemli yapı taşlarıdır. Akıl kemale erince bunları çok iyi görüyoruz.Kartal da 2.5 yıldır kendi yağında kavrulan hiç kimseden destek almadan kendi imkanlarımızla var olan bir partiyiz. Göreve geldiğimizde ilk muhtarlarımızla görüştük.Özlük hakları ile sorunları olduğunu gördük.Halkın sorunlarını çözmek adına belediye ile buluşturan, düşük maaşla görev alan muhtarlarımıza ne verdiniz de kaldırılsın diyorsunuz. 

Salgın döneminde canla başla çalışan, emniyete destek olmak  adına  mahallede huzuru sağlamak için gerek kendileri gerek aileleri tehdite maruz kalırken ne yaptınız da kaldırılsın.SGK emeklisi olabilmek için 11 yılı tamamlamalarını bekleyip götev süreleri de belliyken  belli bir yaşa gelen muhtarlarımızı BAĞKUR dan göstererek nasıl bir refah verdiniz de kaldırılsın diyorsunuz.
Kartalımızın 20 mahalle Muhtarının özverili çalışmalarından dolayı öncelikle kendilerini kutluyorum. 2021 yılında göreve geldiğimizde, bir görüşmemizde Özlük hakları ile sorunu dile getireceğimizi söylemiştik.Yaptık ve bunu Genel Başkanımız Sayın Rifat Serdaroğlu'nun katıldığı Basın toplantısında açıkladık.

Yine yaptığımız son görüşmede DOĞRU PARTİ olarak Emeklilikle ilgili sorunu üst mercilere taşıyacağımızı bunu parti programına alacağımızı ifade ettik. Çalışmalarımız başlamıştır bilginize sunarım.
Ez cümle; 
Demokrasi zincirimizin ilk halkasını oluşturan Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olan halkımızın bizzat seçtiği muhtarlarımızın daha yaşanılır bir durumda olmaları,anlaşılmaları ve seslerinin duyulması için DOĞRU PARTİ yanınızda....Yerel Seçimlerde hep birlikte...
Sevgi ve Saygılarımla,
DOĞRU PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI
GÜLAY ŞAKAR

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.