• BIST 9693.46
  • Altın 2507.88
  • Dolar 32.5754
  • Euro 34.7621
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

DR.AYSER SOY AİLE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İSTANBUL İL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

DR.AYSER SOY AİLE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İSTANBUL İL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU
Yaklaşık 5 yıldır Pendik Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü olarak görev yapan Dr.Ayser Soy yeni göreve atanarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı oldu.

Pendik Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürü olarak 5 yıldır başarılı çalışmalar yürüten Dr. Ayser Soy  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcılğı'na atandı. Soy, Pendik Kaymakamlığı  Sosyal Hizmetler Müdürü olarak görev yaptığı hizmet binasında bu gün mesai arkadaşlarıyla vedalaşarak  ataması yapılan   Maltepe İl Hizmetler Binası'nda göreve başladı. 

1-245.jpg

DR. AYSER SOY KİMDİR?

26.12.1978 Ordunun Kumru ilçesinde doğdu. Kafkas ve Trabzon kökenli aileye mensuptur. Öğretmen olan annesi ile Anadolu'nun birçok yerinde bulunarak, farklı kültürleri tanıma fırsatı oldu. İmam Hatip Ortaokulunu Bafra, Ankara ve nihayetinde Alanya’da tamamladı. Alanya Teknik Lisesi Bilgisayar Yazılım Bölümünden 1996 yılında Okul Birinciliği ile mezun oldu. Eğitim hayatına; Bilgisayar Programcılığı ve Kamu Yönetimi Lisanslarıyla devam etti. 2009 yılında Uluslararası Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Ekonomi Fakültesi'nde, Yönetim ve Organizasyon alanında Master yaptı. Doktora çalışmalarını 2016- 2020 tamamladı. Dr. Ayser Soy Yakın Doğu Üniversitesi, Eğitim Enstitüsü, Eğitim Yönetimi Denetimi Ekonomisi  Planlamasını da  tamamlayarak  ana bilim dalını bitirdi. 

1998 yılında Pendik’te İş hayatına başladı. Danışman, Uzman ve Yönetici olarak Kamu sektöründe hizmetler verdi. 2001 – 2007 yılları arasında Erol Kaya, Yalçın Akdoğan ve Hulusi Şentürk ile Kamu Reformu, Stratejik Plan gibi kritik alanlarda çalışma gruplarında bulundu. Dr. Ayser Soy bir  çocuk annesidir. 

.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.