• BIST 10254.02
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 15 °C

ERKAN KANDEMİR;HAYALİNİZ EĞER MİLLET İSE SİZİ BU BU MİLLET KAHRAMAN YAPAR''

ERKAN KANDEMİR;HAYALİNİZ EĞER MİLLET İSE SİZİ BU  BU MİLLET KAHRAMAN YAPAR''
AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Kandemir seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve aynı zamanda Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan  Erkan Kandemir AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarete; AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, AK Parti Kartal İlçe Yönetimi, AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Yönetimi, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili yer aldı. 

ak-2-001.JPG

Erkan Kandemir Kartal'da siyaset yapmanın zorluklarına değinerek her zorluğun arkasında olan kahramanların bu zorlukları aşacak güçte olduklarını söyledi. Kandemir konuşmasını şöyle sürdürdü;'' Sizlerle bir arada olmak benim için kıvanç.Ben çocukluğumu Kartal'da geçirmiş bir kardeşinizim.  Kartal'da İmam Hatip'te okudum. Bu kentin kokusunu dokusunu ve her Mahallesi'ni de bilen  bir kardeşinizim. Kartal'da siyaset yapmanın çok kolay olmadığını da biliyorum.

ak-3.JPG

HAYALİNİZ EĞER MİLLET İSE BU MİLLET BU ÜLKE SİZİ KAHRAMAN YAPAR

Fakat bir şeye inanıyoruz,her zorluğun arkasında olan kahraman insanlar bu zorluğu aşarlar. Ve her zorlukta da kahramanlar yetişir esasında. Onun için bizim en zor cephelerimiz kahraman arkadaşlarımızın olduğu yerlerdir. Kartal'da bunlardan bir tanesidir. Bu kahramanlıklar için sizlere yürekten teşekkür ediyorum.Genel Başkanımızın bize talimatı siyaset yaparken neyin ardına düşüyor isek neyin mücadelesini veriyor isek bir gün ona dönüştüğünü bilen insanlar topluluğuyuz. Yani hayaliniz mevki ve makam ise o mevki ve makamın oyuncağı oluyorsunuz. Hayaliniz idealiniz eğer millet ise Türkiye ise sizi bu millet bu ülke kahraman yapar. Bizim bu karşı taraftaki ittifaktan en temel farkımız da bu esasında.

ak-5-2.JPG

Bir tarafta Kılıçdaroğlu her önüne  gelene bir  makam ikram eden sende bu koltuğa al arkadaş diyen. Yetmedi seni de başkan yardımcısı yapalım diyen olmadı seni de acaba nereye koyarız diyen ve kendi masasında oturan herkese makam ikram eden depremin henüz biz acısını yüreğimizden atmamışken vefatlarımız devam ederken,matem tutarken kendi aralarında makam pazarlığı yapan bir ekol, bir taraftan da milletine haydi meydanlara dediğinde meydanlara koşan kendi göğsünü siper eden hem liderini hem de ülkesini korumak için onun yanında ve arkasında duran gecesini gündüzüne gündüzünü milleti için harcayan bir lider var.

ak-5.JPG

BU SEÇİM RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE KILIÇDAROĞLU ARASINDAKİ BİR SEÇİM DEĞİLDİR

Bu seçim Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan arasındaki seçim değil bizim için. Bu seçim, bir tarafta kirli pazarlıklarla karanlık odalarda Türkiye'yi hangi yöne çevireceğini bilmediğimiz muğlak işte aşağı yukarı o pazarlıklardan gördüğümüz birilerine Türkiye'yi payanda yapacak Kemal Kılıçdaroğlu ve onun şahsında oluşmuş tecessüm etmiş bir grup, bir tarafta da işte daha dün biz kendi milli uçağımızı kendi milli motorumuzla uçurma başarısını elde etmiş ondan önceki gün TCG Anadolu ve TOGG'u yola çıkarmış işte bu gün Teknofest'i kutlayan ondan evvelki gün doğalgaz müjdesini veren yani bu ülkenin insanlarının bu ülkenin kaynaklarını vatandaşlarına dağıtarak onlarla beraber ülkeyi inşa etmeye çalışan bir lider arasında tercih yapacağız''dedi. 

ak-ana-4.JPGaka-an3.JPGak-ilce-baskani-1.JPGak-toplu-foto.JPG

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.