• BIST 10267.09
  • Altın 2411.913
  • Dolar 32.3139
  • Euro 34.8106
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

FATİH ERYILMAZ İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER DERNEĞİ BAŞKANI SEÇİLDİ

FATİH ERYILMAZ İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER DERNEĞİ BAŞKANI SEÇİLDİ
28.03 2022 tarihinde Ataşehir'de yedi gönüllü meslek mensubu tarafından kurulan İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Fatih Eryılmaz getirildi. 

1.Olağan Genel Kurulunu 25 Eylül 2022 tarihinde Ataşehir’de bulunan dernek Merkezinde gerçekleştirdi. Tüm üyelerin desteğini alarak 1. Olağan Genel Kurulda seçime tek liste ile giren Fatih ERYILMAZ ve Yönetim Ekibi listesi seçimi kazandı. Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatih ERYILMAZ getirildi.

Kurulduğu günden bugüne  kadar 6 aylık süre zarfı içerisinde mesleğe, yeni ve güçlü bir ses, soluk, heyecan getirdi.

Mayıs ayında yapılan İSMMMO Oda seçimlerine, MESLEKTE GELECEK gurubu olarak hızlı bir giriş yapmış ve meslektaşlarımızın oyları ile 3 meslektaşımızın TÜRMOB Üst Kurul Delegesi seçilmesini sağladık.

Birbirinden yetkin, çalışkan, azimli ve inanmış bir yönetim ekibine sahibiz.Herşeyin üstesinden gelecek irade, istek ve heyecan var. Bu heyecana tüm meslektaşlarımızın ortak olmasını ve kıvılcımı büyütmesini istiyoruz.

İstanbul da bulunan, 55.000 Meslek Mensubumuzu, kronikleşmiş sorunları çözmek için, mesleğin geleceğini inşa etmek için bu kutlu yolculuğa davet ediyoruz.

Derneğimiz,

Milli varlığa, memleket sevdalılarına, ezeli kardeşliğe, emek ve ömür veren tertemiz vicdanlara, fazilet ve feraset kalelerine, gelecek ülküsü ile yürüyen tüm meslektaşlara seslenmektedir.

Gurubumuz, meslek için dertlenen, önce mesleğim diyen, yaşam tarzı haline getiren meslektaşlardan feyzini almaktadır.

Biliyoruz ki, Mesleğimizin istikbali milli duruşun istikrar içinde devamına bağlıdır.

Duruşumuz İstanbuldur. Duruşumuz Meslektir, duruşumuz Meslektaşlarımızın ta kendisidir.

GRUBU NEDEN KURDUK ?

Mesleki Problemler karşısında, sistemin daha hızlı, daha aktif, daha etkin, daha kapsayıcı, beka ve gelecek meselelerini daha da önceliğine alan bir yapıya kavuşturulması elzemdi, acildi, büyük bir ihtiyaçtı.

Mesleki hayatı, kritik dönemlerden ve tarihi yol ayrımlarından geçmektedir. Kritik kararlar alınmasını, köklü değişikliklere gidilmesini gerektirmektedir.

  • Kavga için değil, uzlaşı için.
  • Kapalı iletişim için değil, açık iletişim kurmak için.
  • Ayrıştırıcı bir dil kullanmak için değil, birleştirici bir dil kullanmak için.
  • Taraf olan değil, herkese adalet ve eşitlik sağlamak için.
  • İktidar kim olursa olsun, mesleği savunmak ve temsil etmek için.
  • En önemlisi de Meslekle dertlenen bir yönetim ve irade sunmak için Meslektaşlarımızın huzuruna geldik.

Duyarsız kalamaz, oyalanamaz, yerimizde sayamazdık. Bu Sebeple Meslekte Gelecek Grubunu kurma kararı aldık.

MESLEKTE GELECEK GRUBU KİMDİR ?

  • Meslekte Gelecek Grubu demek, Milli Duruş demektir.
  • Meslekte Gelecek Grubu demek, Şühedaya Vefa demektir.
  • Meslekte Gelecek Grubu demek, Mesleğe Beka demektir.

Fatih ERYILMAZ

1979 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Kartal’da ikamet etmektedir. Memeleketi Eskişehir Han ilçesidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İlkokul tahsilini Kartal 50. Yıl General Refet Bele İlk Okulunda, Orta Okulu Kartal Yavuz Selim Ortaokulunda, Liseyi de, Kartal Lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik, İşletme, ve Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümlerini bitirerek üniversiteden mezun oldu. Bahçeşehir Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisansını yaparak Akademik  eğitim hayatını tamamladı.

2011 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir oldu.

Kurumsal firmalarda İnsan Kaynakları, İdari İşler, Satınalma ve Mali İşler uzmanlık alanlarında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Birçok Kurumsal firma’ya Kişisel  yetkinlik ve sosyal beceri eğitimleri vermektedir.. İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku ve Mali Konularda İstanbul Adliyelerinde bilirkişilik yaptı. 28 Mart 2022 Tarihinde İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Derneği (MESLEKTE GELECEK GURUBU) kurdu.

Sivil Toplum Kuruluşlarında Almış Olduğum Görevler;

Sivil toplum örgütlerinde yönetim kurulu başkanı, üyesi, mütevelli heyet üyesi ve temsilci olarak aktif görev aldı.

Yetkinlik Bazlı Çalışmaları;

Insan Kaynakları, Performans Yönetimi, yetenek yönetimi, liderlik,sosyal medya ve stratejik yönetim alanında birçok ulusal seminerlere ve konferanslara katıldı ve sunum çalışmaları yaptı. STK’larla ilgili araştırma konuları üzerinde, ulusal düzeyde tez çalışmaları yaptı.

İnovasyon, Koçluk,  İç denetçi, Kalite Yönetimi, Bütçe Yönetimi, Yetkinlik Yönetimi, İkna Teknikleri, Koçluk Bazlı Takım Olma, Yaratıcı Düşünme ve Problem Çözme, Liderlik ve Etkin Yöneticilik, Stres Yönetimi, Çatışma Yönetimi, İkna Sanatı, Diksiyon ve Güzel Konuşma Sanatı, Müzakere Teknikleri, Sinerji, 4857 Sayılı Yeni İş Kanunu ve Uygulamada Karşılaşılan Sorunlar, , Teşvik ve Geçici İş ilişkisi , 6331 Sayılı İSG Kanunun Firmalara Getirdiği Yükümlülükler ve Çözüm Yolları, 6661 Sayılı Kanunun Getirdiği Yükümlülükler ,Küçük ve Orta Boy İşletmeler İçin Türkiye Finansal Raporlama , Türk Ticaret Kanunu, konularında sertifakaları bulunmakta

Halen MESLEKTE GELECEK grubu başkanlık görevini sürdürmektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.