İzmir'de 12 Kasım'da gözaltına alınan 2 gazeteci örgüt adına faaliyet yürüttükleri gerekçesiyle çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevi'ne konuldu.

İzmir'de 12 Kasım'da gözaltına alınan 2 gazeteci örgüt adına faaliyet yürüttükleri gerekçesiyle çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevi'ne konuldu.
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALIİstanbul'un Maltepe ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında çıkan anlaşmazlık, kanlı bir katliamla sonuçlandı.
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYORÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da hayata geçirilecek kiralık konut projesine dair başvuru koşullarını ve kira bedellerini kamuoyuyla paylaştı.
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''Kamu kurumlarında çalışan memurlar ile üniversitelerdeki akademisyenlerin YouTube, sosyal medya platformları, internet siteleri ve mobil uygulamalar üzerinden içerik üreterek gelir elde etmesine yönelik resmi bir düzenleme getirildi.
KARTAL BELEDİYESİ THE GREAT GAME İSTANBUL 2026'YA EV SAHİPLİĞİ YAPIYORKartal Belediyesi, ilçenin kentsel geleceğini küresel ölçekte akademik bir iş birliğiyle ele alan uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ’NÜN GENÇ ŞAMPİYONU: MUSTAFA ABACIOĞLUÜmraniye Belediyesi Spor Kulübü’nün 18 yaşındaki başarılı atleti Mustafa Abacıoğlu, Türkiye şampiyonluklarının ardından Avrupa’da da zirveye çıktı. 400 metrede Avrupa şampiyonu olan genç sporcu, başarılarıyla Ümraniye’nin gururu oldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.