• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

GENÇLİK BULUŞMASI İPTAL EDİLEN DEVA PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

GENÇLİK BULUŞMASI İPTAL EDİLEN DEVA PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BASIN  AÇIKLAMASI
Deva Partisi Pendik ilçe Başkanlığı İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Elif Esen'in 19 Nisan'da Esenler Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi'nde düzenlenmesi düşünülen programın son anda iptal edilmesi üzerine basın açıklaması gerçekleştirdi.

Deva Partisi Pendik İlçe Başkanlığı  19 Nisan'da Pendik Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi'nde düzenlenmesi düşünülen ''Gençlik Buluşması''programının tadilat nedeniyle iptal edilmesi üzerine Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi  önünde basın açıklamasında bulundu.

2-20230420102430.jpg

Deva Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Elif Esen'in de yer aldığı protesto eylemine CHP Pendik İlçe Başkanlığı Yönetimi, Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı ve Yönetimi ile Demokrat Parti Pendik ilçe Başkanlığı yer aldı.

Deva Partisi Pendik İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz basın açıklamasında şu sözlere yer verdi;'' Gençler Soruyor" etkinliği planladık.
Konu ile ilgili belediyeye dün ekteki başvurumuzu yaptık. Yer müsait, zaman müsait nihai onaya gönderildiği söylendi. Bugun gelen cevapta "ilkesel karar gereği " yeri vermeyeceklerini ifade ettiler. Tekrar kararlarini gözden geçirmelerini istedim 3 saat sonra tekrar aradım koltukları tadilata sokacaklarini ifade ettiler.Tarafımıza resmi bir cevap verilmedi. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği bu davranışın hem Partimize, hemde diğer muhalefet partilerine yapılmasının nezaket ve uyum ortamını zedeleyici olduğunu düşünmekteyiz." dedi. Yılmaz basın açıklaması sonrasında Deva Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Elif Esen ile birlikte esnafları ziyaret etti.

Deva Partisi Pendik ilçe Başkanı Mustafa Yılmaz'ın basın açıklaması yapması sonrasında konuyla ilgili açıklama yapan Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirterek bu tür program taleplerinin Pendik Belediyesi'ne 1 ay öncesinden yapılması gerektiğine vurgu yaparak başvurunun kendilerine bir gün öncesinden yapıldığını ifade ederek seçim süreci nedeniyle bu tesisin İlçe Seçim Kurulu'na tahsis edildiğini dolayısı ile yapılan açıklamaların gerçekle örtüşmediğini söyledi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.