• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 26 °C

GRAND MİRA BUSİNESS HOTEL SEÇKİN MÜŞTERİLERİNİ BEKLİYOR

GRAND MİRA BUSİNESS HOTEL SEÇKİN MÜŞTERİLERİNİ BEKLİYOR
Kartal'ın yükselen Hotelleri arasında yerini alan Grand Mira Business Hotel müşterilerine sunduğu güleryüz ve ayrıcalıklı hizmetleri nedeniyle hizmet sektöründeki liderliğini korumaya devam ediyor.

Kartal Grand Mira Business Hotel’in işletmecisi olan Hasan Harputoğlu gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

7.jpg

Hasan Harputoğlu genç bir girişimci olup Hotel işletmeciliğini 8 yıldır sürdürüyor.

İnşaat sektörü'nde başarılı işlere imza atan genç girişimci Hasan Harputoğlu;sektörün ekonomik nedenlerle sıkıntıya düşmesi sonucunda risk alarak Hotel işletmeciliğine geçmiş ve bu sektörde de başarısını taçlandırmayı başarmış...

Kısaca kendinizden bahseder misiniz?

Adım Hasan Harbutoğlu, 1979 doğumluyum. Evli ve iki çocuk babasıyım. 2011 yılında turizm sektörüne giriş yaptım. Yaklaşık 8 yıldır faaliyet veriyoruz.

Bu sektörü tercih etmenizin nedeni nedir?

Hasan Harputoğlu; Daha önce inşaat sektöründe faaliyet gösteriyordum. Malum hepinizin bildiği gibi inşaat sektöründe piyasada ki sıkıntılar nedeniyle bu sektöre geçme kararı aldım.Yani bir yerde sektörümüzden vazgeçerek kendimize yeni bir sektör bulma arayışımız oldu. Turizm'e geçerek hizmet vermeye başladık. 8 yıldır Kartal Grand Mira Business  Hotel'in işletmeciliğini yapıyoruz.

Turizm sektöründe beklediğiniz başarıyı sağlayabildiniz mi?

Hasan Harputoğlu;Bu sektöre geçeli kısa bir zaman oldu, ama istediğimiz başarıyı elde ettik. Sektöre bizim dönemimizde bizimle beraber giren çok arkadaşımız oldu. Başarılı olamadılar biz başarımızı kanıtladık.Başarılı olduğumuzu bize gelip konaklayan verdiğimiz hizmetten memnun olarak ayrılan misafirlerimizden duymaktayız.Bizi başarılı kılan en önemli faktör insan odaklı hizmet vermemiz ve ulaşılabilir olmamızdır.

grand-5.jpg

Kartal'a yatırım yapmanızın nedeni nedir?

Hasan Harputoğlu;Kartal'da yatırım yapmamızın sebebi; burada ki arazi bizim kendi gayrimenkulümüz. Onu değerlendirmek istedik. Oteli Kartal'da yapmaya böyle karar verdik ve bu karardan dolayı da memnuniyet duyuyoruz. Herhangi bir pişmanlığımız söz konusu değil...

 Grand Mira Business Hotel' i diğer otellerden ayıran nedir?

Hasan Harputoğlu;Otelimizi diğer otellerden ayıran en önemli faktör temizliğimiz, hizmetimiz, güler yüzümüz ve insanların burada daha kolay muhatap bulabilmesi. Diğer otellerde yetkili birini bulmak zor iken, burada bana ulaşmak gerçekten çok kolay.

Ben randevu sistemiyle çalışmıyorum. Biri işletme sahibiyle görüşmek istiyorum dediği anda o kişiyle görüşüyorum. Muhtemelen bizi diğer otellerden ayıran en büyük özellik çözüm odaklı olmamızdır.

Son olarak eklemek istediğiniz herhangi bir şey var mı?

 Hasan Harputoğlu; İşlerimizin yoğunluğu nedeniyle çok fazla sahada olamıyoruz. Hotelimiz'e gelmek isteyen misafirlerimiz bizimle iletişime geçmelerini istiyoruz.Biz çok fazla sosyal değiliz çünkü işlerimizin düzenli geçmesi ve müşterilerimizin memnuniyeti için işimizin başında olmamız gerekiyor. Bu yüzden dışarıyla iletişimimiz çok zor oluyor. Halkımız bizi seçmesi için bizimle iç içe olmalı. Daha sık ziyarete gelsinler.

buuu.png

Grand Mira Business'in tanıtımını nasıl yapıyorsunuz?

Hasan Harputoğlu;Tanıtımımızı sosyal medya aracılığı ile basın aracılığı ile yapıyoruz. Asıl en iyi tanıtımımızı biz bire bir yapıyoruz. Biz dışarıda müşteri aramaktansa, biz kapıdan girene iyi bir hizmet veriyoruz ve tavsiye aracılığıyla büyüyelim istiyoruz.

Grand Mira Business Hotel İletişim;

Telefon(0216) 488 64 72

 Adres;Yukarı, Üsküdar caddesi-Saraylı Sokak No:3, 34860 Kartal/İstanbul

Röportaj; Hatice ODABAŞ

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.