• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

GÜLAY TURNA ŞAKAR İYİ PARTİ KARTAL BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU

GÜLAY TURNA ŞAKAR İYİ PARTİ KARTAL BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU
Kartal'da uzun yıllar siyasetin içerisinde olan ve aynı zamanda Doğru Parti önceki dönem Kartal İlçe Başkanlığı görevlerini ifa eden Gülay Turna Şakar İYİ Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu.

Doğru Parti Kartal İlçe Başkanlığı'ndan istifa ederek  İYİ Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Adayı olan deneyimli siyasetçi Gülay Turna Şakar Adaylığı ile ilgili basın bildirisi yayımladı. Gülay Turna Şakar açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 bu-gulay-1.jpg
''Yıllardır siyasi çalışmaların içinde olan, herkese sevgi saygıyla yaklaşan, kırmadan doğruları konuşan bir arkadaşınız olarak İYİ Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Op.Dr.Sayın Altınok Öz Başkanımızın istemiyle meclis üyesi adaylığını kabul ettim.Gönül isterdi ki İlçe Başkanlığını yapmış olduğum DOĞRU PARTİ seçimlere katılabilseydi. İleride bunun olacağına inancım sonsuz. Belediye Başkan Adayımız Op.Dr. Sayın Altınok Öz bir tv programında çok güzel bir sözü vardı ben de bundan esinlenerek şunu söylemek isterim. "Kütüğüm DOĞRU PARTİde, ikametgahım İYİ PARTİde" dir. 
Doğru Parti Kartal İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettim.Ancak Doğru Parti Kartal İlçesi kapanmamıştır. Yeni görev alacak olan arkadaşımız sizlerle, kamu oyuyla bu konuları paylaşacaktır. 
Kıymetli  basın mensubu arkadaşlarım, bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda sesimiz oldunuz bize destek oldunuz.Görüş farklılıklarımız olan arkadaşlarımın bile sevgisini saygısını asla unutamam. Bugüne kadar söylemlerinin hep arkasında duran arkadaşınız olarak değişen hiçbirşey olmayacak.Belediye Başkan Adayımızla çıktığımız bu yolda yine birlikte olacağımıza eminim.Mecliste görev aldığımız takdirde benim de sizlerin haklarını savunacağımdan şüpheniz olmasın. 
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün biz kadınlara vermiş olduğu önem ve yetkiyle, CUMHURİYET değerlerine sahip çıkacağıma, siyasi ikbal için kimseyi KARALAMAYACAğıma, Kartal'da yaşayan halkımızın büyüğünden küçüğüne her birinin sesi olacağıma söz veriyorum. Yine bildiğim ve hep yaptığım ilkeli, Doğru, Ahlaklı siyaseti yapacağıma söz veriyorum. 
Sizleri önemsiyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 
Gülay ŞAKAR

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.