• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

GÜNERİ VE ANAÇ; ''KULÜBÜMÜZE İPOTEK KOYMAYA ÇALIŞANLARI EZİP GEÇECEĞİZ''

GÜNERİ VE ANAÇ; ''KULÜBÜMÜZE İPOTEK KOYMAYA ÇALIŞANLARI EZİP GEÇECEĞİZ''
3. Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği’nin yeni sahipleri ve başkanları Onur Güneri ve Faruk Anaç,  basın toplantısı düzenledi.

 Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda konuşan Onur Güneri ve Faruk Anaç,  Darıca Gençlerbirliği'ni başarılı yerlere taşıyacaklarını ifade ettiler.

foto-003.jpg

Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. Darıca G.B’nin hisselerini devralan Onur Güneri ve Faruk Anaç, bir çok soruya yanıt verirken, adım adım ilerleyerek Darıca Gençlerbirliği'ni başarılı yerlere getireceklerini belirttiler. 

HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
Darıca Gençlerbirliği Başkanı Onur Güneri yaptığı açıklamada ''Bizim Faruk Anaç ile bir hayalimiz vardı. Uzun zamandır Darıca Gençlerbirliği’nin durumunu takip ediyorduk. Yaptığımız görüşmeler sonucunda 13 Mayıs’ta kulübü Serdar Acarhoroz'dan resmi olarak devraldık. İddialı sözlerden uzak durup, yere sağlam basan bir Darıca Gençlerbirliği inşa etme hedefindeyiz. Altyapı ile ilgili yoğun mesai harcıyoruz. Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık'tan Nenehatun Stadı’nın yan tarafındaki araziye altyapı için küçük bir tesis istedik. Kendisi şaşırdı ve bu talebimize çok olumlu yaklaştı. Bu sezon altyapıda güzel bir yapı oluşturup seneye A takıma oyuncu çıkarmak istiyoruz” dedi.

KULÜBÜMÜZE İPOTEK KOYMAYA ÇALIŞANLARI EZİP GEÇECEĞİZ
“Kulübü devraltıktan kısa bir süre sonra Ender Alkan ile hedeflerimiz örtüştüğünden kendisi bizimle çalışmayı kabul etti. Bizden önce yapılan, 3 milyon 500 Bin TL gibi 3.Lig’e göre ağır bir sözleşmesi vardı. Ertesi gün beklemediğimiz bir şekilde kulübe ihtarname gönderdi. Alacaklarının tamamını istediğini söyledi. UÇK’dan 7 gün içinde cevap verilmediği takdirde, transfer tahtamızın kapanacağına dair evrak geldi. Ender Alkan’ın alacağı miktar kasamızda mevcut. Ancak biz bu parayı takımımıza harcamayı düşünürken, planlarımız değişti. Bu periyotta bir kısım pansuman olsun diye kulüp çalışanlarımıza ve esnaflara 1 milyonun üstünde ödeme yaptık. Kulübümüze ipotek koymaya çalışan, kendi menfaatini kulübün önünde gören kişileri kararlılıkla söylüyorum, ezip geçeceğiz” dedi.

PLANLARIMIZ HAZIR!
Güneri, yeni teknik direktörlerinin de belli olduğunu belirterek “Teknik Direktörümüz Emre Denizli olacak. Kendisini çok seviyorum ve başarılar diliyorum. Altyapı ve üst yapı arasında iyi bir bağ kurarak, hem saha içinde hem de saha dışında çok başarılı olacaktır. Sportif direktör ve idari menajer gibi çalışmalarımız var. Kadrolarımız hazır. 4’lü sac ayağı olarak, kent abilerinin olduğu akil bir yönetim kurulu hedefimiz var. 13 kişi hedefliyoruz. 6’sı şimdiden teklifimizi kabul etti. Darıca kentinin yakından tanıdığı isimler yönetimimizde olacak. Bir sezon boyunca kararları beraber alacağız. Bayram sonrasında bunları açıklayacağız. Hırsıyla azmiyle karakteriyle kente örnek olacak bir takım oluşturmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.