• BIST 9985.36
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

HEDEF GÖSTERİLEN CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI EREN YILDIRIM TUTUKLANDI

HEDEF GÖSTERİLEN CHP  GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI EREN YILDIRIM TUTUKLANDI
Adana'da Vefa Destek Grubu'nun yardımlarının nereye yapıldığını sormasıyla başlanan tartışmada gözaltına alınan Eren Yıldırım tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım'ın tutuklanmasına CHP Milletvekilleri tepki gösterdi.Vefa Destek Grubunun yardım dağıtılması sırasında yardımların nereye yapıldığını soran CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım'ın ailesine Kaymakamlık görevlileri tarafından silah doğrultulduğu ve ardından ailenin gözaltına alınarak serbest bırakılması sonrasında CHP Yüreğir Gençlik Kolu Başkanı Eren Yıldırım tutuklandı.

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut  olayla ilgili açıklama yaparak,Eren Yıldırım'ın uygulama hakkında meraktan sorduğu sorulara ters yanıtlar almasının ve kaymakamın şoförü tarafından kendisine silah çekilmesinin ardından büyüdüğünü söyledi.

Olay Silah Çekilmesi Sonrasında Büyüdü

Bulut, yaşananlarla ilgili, “Olay, Eren Yıldırım'ın uygulama hakkında bilgi almak ve yardımcı olabilmek için sorduğu soruya ters yanıtlar verilmesi ve silah çekilmesi yüzünden büyüdü. Anne ve babası, oğullarına çekilen silahın ardından tepki gösterince ailece gözaltına alındılar” ifadelerini kullandı.

Valilikle Bir Araya Gelip Sorunu Çözmüştük

Valilikle birlikte olayın daha fazla büyümemesi için bir araya geldiklerini ve olayı zaten çözüme kavuşturulduğunu belirten Bulut, “ Üyemiz mahkemeye verdiği savunmanın ardından serbest bırakılmıştı. Valilik ve bizler olayın daha fazla büyümemesi için bir araya gelmiş ve sorunu çözmüştük zaten. Yeniden tutuklama kararı tamamen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve medya trollerinin hedef göstermesi sonucu gelişen bir durum” dedi.

 


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.