• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU GÖÇBEYLİ HALKIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU GÖÇBEYLİ HALKIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Pendik'teki Göçbeyli Köyü'nde iftara katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “En sevdiğim köye geldim. Buraya ilk geldiğimde, tarlada çalışan kadınları gördüğümde, annemi hissettim” dedi. 

EKREM İMAMOĞLU; ''EN SEVDİĞİM KÖYE GELDİM''

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2019 yılında tarım politikalarını açıkladığı, 2020'de “Hasat Bayramı” etkinliğini başlattığı Pendik ilçesine bağlı Göçbeyli Köyü'nü ziyaret etti. CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak ve İYİ PARTİ Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan ve partililer tarafından karşılanan Millet İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu halk tarafından coşkuyla alkışlandı.

2-20220414100224.jpg

Göçbeyli Köyü'nde iftar yemeğine katılan Ekrem İmamoğlu, iftar öncesinde konuşma yaptı. 

“En sevdiğim köye geldim” diyen İmamoğlu, “Sizinle bir arada iftar açmayı arzu ettiğimi arkadaşlarıma dedim. Dedim ki; 'Ben bir eve gidip, Göçbeyli'de bir iftar açmak istiyorum.' Dediler ki; 'Bu mümkün değil. Evde olmaz bu iş. Hep beraber olmamız lazım.' Açıkçası bahtiyar oldum” ifadelerini kullandı. 

3-955.jpg

Köyü ilk ziyaretinde çok etkilendiğini dile getiren İmamoğlu, şunları söyledi:  “İçinizdeki hanımefendilerin çoğunun artık yüzünü tanıyorum. Buraya ilk geldiğimde çok etkilendim. Ben, buraya ilk geldiğimde tarlada çalışan kadınları gördüğümde, annemi hissettim, annemi gördüm sizi gördüğümde. O günden beri de İstanbul'da tarımla ilgili arkadaşlarımla her adımı atarken, inanın sizi gördüğüm o emek ortamında, çalışma ortamında, o bereketli ortamdaki haliniz üzerinden her köye yetişmeye, koşmaya çalışıyorum.” 

4-600.jpg

Ramazan ayının bereket getirmesini dileyen İmamoğlu, “Bereketi bol olsun evlerinizin. Kazancınız bol olsun. Ramazan ayı, sizlere hep güzellikler getirsin, o güzel çocuklarınıza zihin açıklığı versin. Gelecekleri güzel olsun. İnşallah birbirimize hep böyle güzel bakalım. Hayırlı Ramazanlar. Allah kabul etsin. Hepinizi çok seviyorum” dedi.

5-339.jpg6-242.jpg7-148.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.