• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 26 °C

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU PENDİK BOSNA SANCAK DERNEĞİ'NDE HALKLA BULUŞTU

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU PENDİK  BOSNA SANCAK DERNEĞİ'NDE HALKLA BULUŞTU
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Pendik'te Sapanbağları mahallesinde BoSna ve Sancak kökenli vatandaşlar ile bir araya geldi.

Meydanı full dolduran ve evlerin camlarındanda eşlik eden binlerce insana hitap eden İmamoğlu'na, Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı ve CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri'de eşlik etti.

3-20240325123405.jpg

İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği yöneticileri ile bir araya gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha sonra dernek binası önünde Bosna ve Sancak kökenli vatandaşlara hitap etti. Binlerce kişinin katılım sağladığı programda pankartlarla destek veren vatandaşların yazılarını birebir okuyan Ekrem İmamoğlu vatandaşlara tek tek cevap verdi.

4-20240325123632.jpg

Programın başında Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden selamlama konuşması yaptı. Ardından sözü mitingin nedeni olan Balyalı ve İmamoğlu'na bıraktı.

BALYALI: "PENDİK'TE BIRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Programa ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı şunları paylaştı:

"Ekrem Başkanımızla Bosna Sancak Derneği ziyaretimizi mitinge çeviren tüm komşularımıza teşekkür ederim. 31 Mart'ta #PendikteBirlikte başaracağız, başaracağız" dedi. Ilk defa kazanmaya bu kadar yakın olduklarını söyleyen Tarık Balyalı, Pendik'e bugüne kadar hizmeti olan tüm belediye başkanlarına teşekkür ettiğini ancak Pendik'in değişime ihtiyacı olduğunu, tüm kesimlerinden oy almak istediklerini ve Pendik'e yeniden sosyal belediyeciliği getireceklerini söyledi.

7-228.jpg

İMAMOĞLU: "AYRIŞTIRANA DEĞİL, BİRLEŞTİRENE OY VERİN"

Tarık Balyalı'nın ardından mikrofona Gelin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu büyük bir Coşku ile karşılandı halkın yoğun ilgi gösterdiği mitingde İmamoğlu halka net mesajlar verdi Bunlardan en önemlisi ayrıştırana değil birleştiren e oy verin mesajıydı.

8-161.jpg

9-098.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.