• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU PENDİK GÖÇBEYLİ'DE ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU PENDİK GÖÇBEYLİ'DE ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Pendik Göçbeyli Köyü'nde çiftçilerle bir araya geldi. İmamoğlu tarım projeleri kapsamında çiftçilere destek olduklarını belirterek İBB olarak desteğin devam edeceğini söyledi.

İmamoğlu Göçbeyli Köyü'nde bölge halkıyla buluşmasında göreve geldikleri günden bu yana çiftçilere gübre ve tohum desteği sağladıklarını ifade ederek çiftçilerin üretimlerinin arttırılması noktasında İBB olarak büyük gayret sarf ettiklerini söyledi.

ekrem-2.jpg

İmamoğlu açıklamasında;“Artık bu koltuğa kim gelirse gelsin, size destek olmak zorunda. Olmazsa gider. Milletin gözünü açtık. Açmaya devam edeceğiz. İstanbul'da açtık. Türkiye'nin her yerinde milletin gözünü açacağız. Ve üretimde olan insanlarımız kazanacak. Milletimiz ürettikçe zenginleşecek” dedi.

ekrem-1-001.jpg

İBB’nin tarıma ve hayvancılığa sunduğu destekleri anlatan İmamoğlu şunları söyledi:

"BU KOLTUĞA KİM GELİRSE GELSİN SİZE DESTEK OLMAK ZORUNDA''

Bu yaptığımız desteklerle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde tabuları yıktık. Neymiş efendim? İstanbul'da köy olur muymuş? İstanbul'da tarım olur muymuş? Ya da İstanbul'da tarımsal üretim olur muymuş? Bal gibi olur. İnsanlarımızın eline fırsat ver, milletimizin her yerinden insanımız her şeyi yapar. Artık bu koltuğa kim gelirse gelsin, size destek olmak zorunda. Olmazsa gider. Milletin gözünü açtık. Açmaya devam edeceğiz. İstanbul'da açtık. Türkiye'nin her yerinde milletin gözünü açacağız.

Ve üretimde olan insanlarımız kazanacak. Milletimiz ürettikçe zenginleşecek. Milletin sırtından para kazanıp bir avuç insanın zengin olduğu bir memleket ben istemiyorum. Ben milletimin kendi emeğiyle para kazanıp zengin olduğu bir memleket istiyorum. Tarımı desteklemeye devam edeceğiz, vallahi aç kalırız yoksa. Bu seçim, parti seçimi de değil. Bu seçim; erdemli, ahlaklı insanlarına hizmet sunan iyi bir dönemin başlangıç seçimi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.