• BIST 10055.98
  • Altın 2420.658
  • Dolar 32.2925
  • Euro 34.7642
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 7 °C

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU PENDİK'TE YURTTAŞLARLA BULUŞTU

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU PENDİK'TE YURTTAŞLARLA BULUŞTU
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmaları kapsamında Pendik Sahil Atatürk Anıtı Alanı'nda gerçekleştirdiği mitingde yurttaşlarla buluştu. Ekrem İmamoğlu Pendik mitinginde halka sesleniş konuşmasında düzenin değişimini gençlerin yapacağını söyledi.

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçime bir gün kala Pendik'te vatandaşlarla miting programında bir araya geldi. Pendik Sahil Atatürk Anıtı önünde yoğun bir coşkuyla karşılandı.

bu1-003.jpg

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=xfW-Dhfkup8&t=157s

İmamoğlu Demokrasi ve Cumhuriyet değerlerine vurgu yaparak değişimi gelecekten umudu kalmayan gençlerin yapacağını söyledi. İmamoğlu Adalet dövizi taşıyan gence yönelerek '' Çok doğru gençler adalet istiyor.Ayarını bozduğunuz kantar gün gelir sizi de tartar''dedi.

1-bu-001.JPG

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kendisine yönelik iftira kampanyası başlattıklarını ifade ederek; ''Onun için herkesin görevini lâyıkıyla yapmasını istiyorum. 'Bunlar bizden korksun' istiyorlar. Bunlardan korkmayız. Bunların topu topu hepsi bir avuç insan. Onları evine yollayacağız. Bugün ilçe ilçe gezip bana hakaret eden kişiyi de evine yollayacağız. Ha söyleyeyim: Evine gidip, evinde sakın hanıma patronluk yapmaya kalkma, seni kahveye yollar. Seni evine yollayacağız. Evinde git, eşine, çocuklarına hizmet et. Bu milletin yakasını bırak'dedi.

su-005.JPG

İmamoğlu'nun açıklamalarına devam ederek iktidarın insanları hizmetkarı olarak gördüğünü belirterek Cumhuriyetin ve Demokrasi'nin anlamı dışında hareket ettiklerini ifade etti. İmamoğlu konuşmasında;

DEMOKRASİMİZİN YÜZÜNÜ KIZARTMAYIN

"Yönetici haddini bilen, insanına hizmet eden olacak. İnsanların hizmertkârı olarak gören değil. Cumhuriyet'in ve demokrasinin anlamı budur.Bu benim 84. mitingim. Büyükçekmece'de 85. buluşmamızla finali yapacağım. Elimden geleni yaptım. Şimdi yarın elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz.Demokrasimizin yüzünü kızartmayın, demokrasimizi ihya edin, demokrasimize katkı sunun.diyerek miting alanından ayrıldı.

su-kartal.JPG

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Pendik'teki mitingine; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İBB CHP Grupbaşkan Vekili Tarık Balyalı, CHP Pendik ilçe Başkanı Gülşen Tufan, İYİ Parti Pendik ilçe Başkanı Süleyman Turan, Deva Partisi Pendik İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz, Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanı Yasin Kadıoğlu,Gelecek Partisi Pendik İlçe Başkanı Ömer Keleş,CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları ile Meclis Üyeleri yer aldı. 

bu2-001.jpg

ana-3-016.JPGbu-eko.JPGchp-pendik-ilce.JPG

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.