• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NDAN YEŞİM MELTEM ŞİŞLİ HAKKINDA AÇIKLAMA

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NDAN YEŞİM MELTEM ŞİŞLİ HAKKINDA AÇIKLAMA
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Pendik'te durdurulan metro hattı inşaatının startını verdi. Pendik Kaynarca Metro hattının yapımı ile ilgili için Pendik'te tören alanına gelen İmamoğlu gündemdeki soruları yanıtladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 yıl aradan sona yapımına yeniden başlanan “Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı” için Pendik’teki merkez şantiyede tören düzenlendi.

Törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra CHP Milletvekilleri Turan Aydoğan ve Gökan Zeybek, Fransa İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İBB Sözcüsü Murat Ongun, İBB Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Orhan Demir, İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Pelin Alpkökin, İBB Meclisi CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, İBB Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Ekrem İmamoğlu Pendik Kaynarca Metro hattının yeniden başlatılması için Pendik'te tören düzenleyerek açılış öncesi gündemdeki soruları değerlendirdi.

İmamoğlu ulusal medyada çıkan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'nin İSMEK çalışanlarına yönelik yaptığı iddia edilen sözlü tacizler hakkında İBB olarak araştırma yaptıklarını belirterek Şişli hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İmamoğlu Meltem Şişli ile ilgili basında yansıyan iddialarla ilişkin şu sözleri sarf etti;

“Benim olduğum hiçbir yerde, hiçbir çalışma arkadaşım, hiçbir yol arkadaşım hiç kimseye ister çalışma arkadaşlarımdan birine, ister herhangi bir vatandaşa, inancından, etnik kökeninden, yaşam biçiminden, giyim ve kuşamından dolayı hiçbir şekilde hakaret edemez, incitemez. Zira, bu şekilde davranan bir insan, zaten benimle çalışmak istemiyor demektir. Öyle bir insanın da benim yanımda yeri olamaz.''dedi.

İmamoğlu İSMEK te kadın çalışanlara yönelik yapılan sözlü tacizle ilgili soruşturma başlatıldığını belirterek süreci 31 Ocak'tan itibaren takip ettiklerini söyledi.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.