• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

İMAMOĞLU; 16 MİLYONUN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİM

İMAMOĞLU; 16 MİLYONUN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİM
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Haydarpaşa ve Sirkeci ihalelerinin İBB dışında 10 milyon sermayesi olan bir şirkete verilmesine sert tepki gösterdi.İmamoğlu ihaleyi alan firmanın ne olduğu ve kim olduğunu bilmediklerini belirterek konuyla ilgili su duyurusunda

İmamoğlu ihaleyi alan firmanın ne olduğu ve kim olduğunu bilmediklerini belirterek konuyla ilgili pazartesi günü suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. İmamoğlu ihale öncesinde İBB nin davet edilmediğini ifade ederek şöyle konuştu;

huu.jpg

Kim Olduğu Belli Olmayan Şahsa İstanbul'un En Önemli Garlarını Verdiler

Bakın bugün bu akşamüstü saat 17:00 sularında, yani bizim hiçbir şekilde davet edilmediğimiz bir toplantıda içeride kim olduğu belli olmayan bir şahsa ait olan bir şirkete İstanbul’un en kıymetli Haydarpaşa ve Sirkeci garlarını 350 bin TL bedelle verdiler.

Sözüm ona bir bahaneyle bizim ihaleye girmemizi engelleyerek, bizden habersiz verdiler. Kınıyorum, gereğini yapacağıma bütün vatandaşlarımın huzurunda söz veriyorum.“Daha dün belediyeyi de 3 bin TL maaşla 10 bin TL sermayesi olan deneyimine güvenenler bizim bir şirketin o koca KÜLTÜR AŞ’nin deneyimini hafife alıp diğer şirketlerden de ayrı ayrı olmasıyla da bahane üretiyorlar.

16 Milyonun Hakkını Arayacağım

Şimdi sormak istiyorum; Ortaklık sözleşmemizi bugün uygun bulmayan bu kurul 15 gün önce bizim o ihaleye girmemizde hiçbir engel bulmadılar, bizi de o ihaleye kattılar sebebi neydi? 15 günde değişen neydi?

Pazartesi günü suç duyurusunda bulunuyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütün avukatlarıyla ve İstanbul’da ne kadar ‘katılmak istiyorum’ diyen avukat varsa, hep birlikte suç duyurusunda bulunuyoruz. Saatini de bildireceğim. Hukukçularımız gidecekler ve 16 milyon insan hakkını arayacaklar. Bu çok büyük bir mesele, bu kokuşmuşluğun çok büyük bir meselesidir. 16 milyon insanın hakkını arayacağım, insanlar bunun için beni seçti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.