• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

İMAMOĞLU'NDAN TATİL ELEŞTİRİLERİNE CEVAP:''BEN KLASİK SİYASETÇİ DEĞİLİM''

İMAMOĞLU'NDAN TATİL ELEŞTİRİLERİNE CEVAP:''BEN KLASİK SİYASETÇİ DEĞİLİM''
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Elazığ depremi sonrasında ailesiyle tatile çıkması günlerce eleştiri konusu haline gelmiş ancak İmamoğlu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Elazığ depremi sonrasında bölgede incelemelerde bulunmuş ve ardından ailesiyle tatile çıkmıştı. Günlerce TV kanallarını meşgul eden Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili açıklama yaparak; ben klasik siyasetçi değilim yeni nesil siyaset tarzını benimsiyorum kimse benden klasik siyasetçi olmamı beklemesin''dedi.

İBB Başkanı  Ekrem İmamoğlu siyaseti kutsamadığını ifade ederek;" Ben kimseyi aldatmıyorum. Yeni nesil siyaset yapıyorum. Kimse benden klasik siyasi tavırlar beklemesin" dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun deprem sonrasında tatile çıkması tepkilere neden olmuş ve eleştirilmişti. CNN Türk kanalında Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nu ziyaret etmesi Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek tarafından sert eleştiri getirilmiş ve teröre destek veren bir Belediye Başkanı'nın ziyaret edilmemesi gerektiği belirtilmişti.

CNN Türk kanalında eleştirilen İmamoğlu HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve PKK üyesi olan Sakine Cansız'ın kitaplarının İBB bünyesi altında satışı yapılması tepki çekti.Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek İBB'nin terör örgütlerine destek veren tutumlardan vazgeçmesi gerektiğini ifade ederek satışı yapılan kitapların toplatılması gerektiğini söyledi.

DOĞU PERİNÇEK'TEN İLGİNÇ CEVAP! SAKİNE CANSIZ'IN KİTAPLARINI OKUYUP DEĞERLENDİRİYORUZ

CHP Milletvekili'nin TBMM'de terör örgütü olan ve öldürülen Sakine Cansız'ın kitaplarının TBMM^'nin kütüphanesinde bulundurulduğunu hatırlatması üzerine Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bu soruya ilginç bir cevap vererek TBMM'nin kütüphanesinde olması gerekir çünkü biz onları okuyup ona göre değerlendirmeye alıyoruz''dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.