• BIST 9574.22
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER'İN AÇILIŞINI YAPTIĞI SANAT SOKAĞI HİZMETE GİRDİ

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER'İN AÇILIŞINI YAPTIĞI SANAT SOKAĞI HİZMETE GİRDİ
Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney tarımsal kalkınmayla birlikte ilçede sanatsal projeler gerçekleştirerek yeniliklere imza atıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açılışını gerçekleştirdiği 'Sanat Sokağı' hizmete girdi.

Sanat bir kentin güzelliklerini yarınlara taşır. Sanat sevgi demektir, barış demektir. Susurluk son yıllarda sanatsal ve kültürel açıdan gelişmişlik derecesini yükseltmiştir. Susurluk Belediyesi geçtiğimiz Cumartesi, bir adım daha ileri giderek, Sanat Sokağı’nı İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral AKŞENER ve beraberindeki heyet ile halkın kullanımına açmıştır.

2-20220801150917.jpg

Ritimlerin dans ettiği, resimlerin canlandığı, renklerin şarkı söylediği, insanlığın ürettiği bir sokak oluşturan Susurluk Belediye Başkanı, her yaştan yerel sanatçılara ulaşıp, onların sanatının Susurluk halkıyla istikrarlı bir şekilde buluşması için gerekli altyapıyı oluşturacağını belirtmektedir. Sanatsal üretimi teşvik etmek için çalışan Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, sadece sanatsal üretimin değil aynı zaman sanatsal tüketimin de nitelikli yapılması için kültürel bir atmosfer oluşturup Susurluk halkı ile özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin sanatla etkileşim içinde olduğu sosyal yaşam alanları oluşturmaya çabaladığını belirtti.

3-20220801150952.jpg

 Tıpkı   Belediyelerin beşikten mezara her konu ile bağlantılı olduğu gibi sokağında çocuklar için, gençler için ve yaşlılar için ayrı bölümlerinin olması dikkat çekti. Sokak boyunca; Susurluk Belediyesi Kültür Merkezi, Kitap Cafe , Halı Saha, Basketbol Sahası, Ömür Üreten Kadınların Satış Noktası, Müzik Alanları, Spor ve Kültürel Eğitim Alanları gibi sosyalleşme ve eğitsel yönü zengin olan alanlar yarattılmış, var olanları alanlar yenilendiği gözlemlenmiştir.

Sokak boyunca ayçiçeği, lavanta, manolya ve kardelen kulübeleri, Ömür Üreten Kadınların satış noktası, Subel Market kulübesi ise Susurluk Belediyesinin ürettiği ürünlerin satış noktasıdır. Baştan sona duvar boyası ve renkli çiçeklerin olduğu sokak özellikle geceleri şehrin ışıltısına parıltı katmaktadır.  Ayrıca sokağın sonunda ‘yerli üretici pazarının’ olması da hem gündüzleri hem de geceleri aktif bir sokak haline getirerek renk katmıştır.

4-697.jpg

         İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral AKŞENER’in de çok beğendiği sokak, adeta tatil beldesi havasındadır. Başarılı projelerinden dolayı Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY’i ve ekibini tebrik ederiz.

5-397.jpg6-293.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.