• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

İYİ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI BUĞRA KAVUNCU'YA ÇİRKİN SALDIRI!

İYİ PARTİ İSTANBUL  İL BAŞKANI BUĞRA KAVUNCU'YA  ÇİRKİN SALDIRI!
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu Halk TV'de program sonrası kimliği belirsiz kişi tarafından yumruklu saldırıya uğradı.

KAVUNCU; BU İKLİMİN NASIL YARATILDIĞINA BAKMAK GEREKİR

Kavuncu saldırı sonrası açıklamasında "Münferit bir hadise olarak değerlendirmekten çok bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım" dedi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra KavuncuHalk TV'de İpek Özbey'in sunduğu programa katılarak gündemi yorumladı. Kavuncu program sonrası Halk TV'den ayrıldığı sırada kimliği belirsiz bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Halk TV'de yer alan habere saldırgan, Kavuncu'nun yanına gelerek, "Bir şey sorabilir miyim?" dedi ve sonra yumruk attı. Kavuncu, saldırı sonrası yere düştü.

ALÇAKÇA BİR SALDIRI 

Öte yandan Kavuncu'ya tahsis edilen korumanın da gerekçe gösterilmeden alındığı öğrenildi. Saldırıya ilişkin açıklama yapan Kavuncu, olayı şöyle anlattı:

"İpek Hanımla yaklaşık bir saat süren bir canlı yayınımız vardı. Alçakça bir saldırı. Kaçtı tabii. Arkadaşlarımız yakalamak için çaba gösterdiler. Münferit bir hadise olarak değerlendirmekten çok bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım. Naif bir insanım yapı olarak. Zaman zaman arkadaşlarımız eleştirmiştir. Korumalarım vardı. O korumaları da biz talep etmemiştik.

Açıklanmayan bir sebeple de korumalarımız alındı. Yerel seçimlerden sonra. Bunlar daha iyi günleriniz lafının bir Cumhurbaşkanı tarafından söylendikten sonra nelere yol açacağı düşünülmeli."

Yaşanan olay sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak 'İyi insanları susturamayacaksınız' mesajı attı.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU;''MAALESEF SARAY ARTIK BUDUR''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da kişisel Twitter hesabında yayınladığı mesajda "Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artırıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz" dedi.

İMAMOĞLU; ''SORUMLULAR YARGI ÖNÜNE ÇIKARTILMALIDIR''

Kavuncu'ya düzenlenen yumruklu saldırıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tepki gösterdi. İmamoğlu, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda saldırıyı kınadığını belirterek, "Sorumlular bir an önce yakalanmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.