• BIST 10082.77
  • Altın 2438.449
  • Dolar 32.401
  • Euro 34.754
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

İYİ PARTİ PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SÜLEYMAN TURAN'DAN DEVİR TESLİM TÖRENİ

İYİ PARTİ PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SÜLEYMAN TURAN'DAN DEVİR TESLİM TÖRENİ
İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan devir teslim töreni öncesi basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan'ın İlçe Başkanlığı devir teslim törenine; İYİ Parti İstanbul il Başkanı Yücel Coşkun, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı Recep Karaot, İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Mithat Kabadayı ile çok sayıda teşkilat üyesi yer aldı.

6-056.JPG

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen devir teslim töreninde tüm ilçe teşkilatlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti. Süleyman Turan teslim töreninde kısa bir açıklama yaparak göreve geldiği günden bu yana Pendik'li vatandaşların sorunlarını çözmek için gayret gösterdiğini ifade ederek Pendik'te yeni bir yönetim anlayışı doğrultusunda çalışacaklarını söyledi.

7-050.JPG

Turan; "Öncelikle Sayın Genel Başkan Yardımcım Burak Akburak'a, İl Başkanımız Recep Coşkun'a Tuzla İlçe Başkanımız Oğuzhan Savar'a ve Kıymetli ilçe yönetimime teşekkür ediyorum. Biz çok güzel bir hikayenin finalini yapmak için toplandık. 5 Yıl önce göreve geldiğimde dönemin İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya verdiğim söz üzerine yeni gelecek arkadaşa bir yemek organizasyonu eşliğinde görevi teslim edeceğime söz söylemiştim. Bu sözümü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tabi bu hikayenin aslında bu şekle gelmesinin mimarlarından biri de benim yönetim kurulumdur. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İstanbul'daki 39 İlçe başkanı bu dönemde çok güzel bir süreç geçirdi. İyi Parti'nin tarihinde bu ilçe başkanları topluluğu hak ettiğiyerini bulacaktır. İlçe teşkilatım benim arkamda çok güzel durdu. Ben yetti dediğim yerde bile bazen yetmez diyerek bana itici güç oldular. Biz bir belediye nasıl çalışıyorsa adeta öyle çalışarak başarıya ulaştık. Bu gün itibarıyla Belediye Başkan adaylığım resmen başladı. Teşkilatım bu işin daha da yukarıya taşınması için benimle birlikte çalışacaklarına eminim. İnşallah Canab-ı Hak bizim işimize kolaylıklar sağlar ve beni size karşı mahçup etmez. İstanbul'un açıklanan ilk belediye başkanı olmak benim için şereftir. Sürecin sonunda İyi Parti Belediyeciliğinin nasıl yapıldığını da herkese göstermiş olacağım." diye konuştu.

5-081.JPG8-045.JPG10-032.JPG11-036.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.