• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

İYİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI SÜLEYMAN TURAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İYİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI SÜLEYMAN TURAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan Ada Tesislerinde basın toplantısı düzenledi.Süleyman Turan toplantıda Pendik Belediye Başkanlığı'na Aday olduğunu söyledi.

Haberin Vide Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=om501IlbtUI

Ada Tesislerinde gerçekleşen basın toplantısında Pendik'le ilgili projeleri açıklayan İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan adaylık gerekçesini her kitleden oy alabilecek potansiyeli bünyesinde barındırmış olmasından kaynaklı olduğunu belirtti.

3-156.JPG

Turan Pendik'te en önemli projelerinden birinin ise Kentsel dönüşüm olduğunu ifade ederek Pendik Merkez başta olmak üzere 25 yıldır çözülemeyen imar sorunlarına çözüm getirerek Pendik'i depreme dayanıklı bir ilçe haline getirme arzusu içinde olduklarını söyledi. Pendik'te olası  ittifaklarla ilgili de açıklama getiren Süleyman Turan ittifaklara kapalı olduklarını ancak görüşmek ve destek vermek isteyen tüm partilere de açık olduklarını ifade etti. 

2-193.JPG

Süleyman Turan Pendik'te değişim zamanının geldiğine vurgu yaparak Pendik'in tüm ilçelerde açık ara öne geçmesi gerekirken geriye giden bir ilçe konumuna getirildiğini belirterek Pendik Belediye Başkanlığı'nı kazanmaları halinde vizyonu ile öne çıkan yeni bir Pendik yaratacaklarını söyledi.

Turan Pendik'in tarım üretimi yapılan 5 köyden oluştuğunu ancak tarım üretimine gereken desteğin yeterli şekilde sağlanmaması nedeniyle bu bölgede üretim yapmaya çalışan üreticilerin yanlızlaştırıldıklarını ifade etti. Dünya devlerinin tarıma yatırım yaptıklarına vurgu yapan Süleyman Turan Pendik'te çiftçilerin üretim yapmamaları için bir çalışma içinde olunduğunu belirtti. 

4-115.JPG

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.